Ferrari Tıbbi Malzeme Üretimine Başladı

0

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs salgınının etkileri devam ederken, en çok zarar gören otomotiv sektörü de sağlık alanına destek olmaya başladı. Üretim alanını virüsle mücadele eden sağlık sektörüne destek için kullanan otomotiv markalarından biri de Ferrari oldu. İtalyan spor otomobil devi salgınla mücadeleye destek olmak için solunum valfleri ve bağlantı parçaları üretimine başladı.

Markanın geliştirmiş olduğu parçalar sayesinde dalış için kullanılan tüpler, solunum cihazına dönüşüyor. Deniz için kullanılan şnorkeller ise sağlık çalışanları için birer maske haline geliyor. Ferrari’nin bu işteki ortağı ise dalış ekipmanı üreticisi olan olan Mares. Mares’in ürettiği dalış tüpleri, Ferrari’nin yaptığı parçalar sayesinde solunum yetmezliği çeken hastalara yardımcı olmak için solunum cihazına dönüşüyor.

Otomotiv devi maske üretimi için ise ürettiği parçaları Solid Energy şirketine veriyor. Ferrari tarafından üretilen malzemeler, spor ürünleri satışı yapan Decathlon‘un şnorkel maskelerini tıbbi amaçlı kullanılacak koruyucu maskeye dönüştürüyor. Tüm bu şirketler arasındaki bağlantıyı ve lojistiği sağlayan şirket ise Nuovamacut Gruppo TeamSystem. Ferrari önümüzdeki süreçte de İtalyan Sivil Savunma koordinasyonuyla birlikte aktif olarak çalışıp, sağlık çalışanlarına ulaştırılmak üzere yüzlerce malzemeyi de temin etmeyi hedefliyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası