Ferrari SF90 Stradale Modelinin Üretim Sürecini Paylaşıldı

0

Spor otomobil üretiminde oldukça tecrübeli olan Ferrari yeni üreteceği ve elektrikle çalışacak olan Ferrari SF90 Stradale aracının tanıtımını oldukça ilgi çeken bir video ile tanıttı. Araç yeni teknolojiye uygun olarak elektrikle çalışacak ve şarj edilebilecek. Günümüzde özellikle söz konusu olan bu elektrikli araçlar insanlar tarafından sık sık tercih edilmeye başlandı. Son dönemlerdeki bu ilgi elektrikli araçların daha çok satılmasına neden oldu. Yıllara meydan okuyan ve yaklaşık olarak 73 yıldır ayakta olan İtalyan devi ürettiği bu ilk hibrit modeli ile çıtayı bir tık daha üste koydu.

Ferrari SF90 Stradale

Muazzam Beygir Gücü

Aracın üretimine dair ve modeline dair tanıtım videosu sosyal medya hesaplarının birisinde yayınlandı. Yayınlanan bu videoya insanların ilgisi oldukça mümkündür. Bir önceki üretimleri 950 beygir olan Ferrari üretecekleri ve satışa sunacakları bu yeni modeli 986 beygir gücünde tam bir canavar olacak.

Ferrari SF90 Stradale

İnsanları oldukça heyecanlandıracak olan bu aracı satın almak için daha şimdiden birçok insan sıraya girmiş durumda. Tanıtımın yapıldığı bu videoda aracın üretim aşamasını adım adım izleyebiliyorsunuz. Göz kamaştırıcı görüntülerin olduğu videoda her şeyi detaylıca görebilirsiniz.

Ferrari SF90 Stradale

Sadece 2.5 Saniye

Üretimi merakla beklenen aracın 0 kilometreden 100 kilometreye çıkma süresi sadece 2.5 saniyedir. Sadece bu rakam bile insanların nefes nefese kalmalarına ve heyecanlanmasına neden olabilir. Azami hızı da maksimum 340 km olacak olan araç ayrıca yine Ferrari şirketine özgü farklı tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Araç sektöründe çok büyük bir devrim yaratacak olan bu aracın tasarımı da oldukça ilginç olacak. Gerek gövdesi gerekse de iç tasarımında birçok farklı ve ilginç özellikler de sizi bekliyor olacak. Siz de tasarım videosunu izleyerek bu araca sahip olmak isteyebilir ve şimdiden satın alabilirsiniz.

Ferrari SF90 Stradale

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası