MAN, IFAT fuarında eTruck ürün yelpazesini büyük ölçüde genişletti.

IFAT'taki yeni MAN eTruck, çeşitli konfigürasyon seçenekleri ve sektöre özel ekipmanlarla sunuluyor. Batarya ömrü, kullanıma bağlı olarak 1.6 milyon kilometreye veya 15 yıla kadar ulaşabilir.

0
  • – MAN eTruck portföyü, önceki üç sabit müşteri kombinasyonundan bir milyondan fazla olası varyanta yükseldi.
    – Yeni MAN eTGX ve eTGS, çeşitli dingil mesafeleri, kabinler, motor çıkışları, batarya kombinasyonları ve sektöre özel ekipmanlarla esnek bir şekilde yapılandırılabilir.
    – Batarya performans süresi kullanıma bağlı olarak 1.6 milyon kilometreye veya 15 yıla kadar çıkabilir.
    – Müşteriye özel batarya sayısı seçimi ile 2.4 tonluk yük kapasitesi artışı sağlanabilir.
    – Sektöre özel 360 derece eMobility danışmanlığı hizmet yelpazesini tamamlıyor.
    – MAN IFAT basın toplantısı: 13 Mayıs, saat 10:00, C6 Salonu.

MAN Truck & Bus, müşterileri için eTruck portföyünü önemli ölçüde genişletiyor. Yapılandırılabilir eTruck varyantlarının sayısı, daha önce belirlenen üç müşteri kombinasyonundan bir milyonun üzerine çıktı. Yeni eTGX ve eTGS şasi versiyonları, çeşitli dingil mesafeleri, kabin versiyonları, motor performans sınıfları, batarya kombinasyonları, şarj bağlantı pozisyonları ve birçok diğer sektöre özgü özelliklerle oldukça özelleştirilebilir. MAN, 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Münih’te düzenlenecek olan su, kanalizasyon, atık ve hammadde yönetimi alanında dünyanın önde gelen fuarı olan IFAT öncesinde yeni 4×2 ve 6×2 şasi serisini piyasaya sürüyor. Bu şasiler, belediye ve hizmet yönetimi alanındaki çeşitli uygulama gereksinimleri için ideal araç tabanıdır. Uygulama türüne bağlı olarak tahmini performans süresi 1.6 milyon kilometreye veya 15 yıla kadar olan bataryalar, ayrıca belediyelerde kullanım için son derece dayanıklı ve uygun.

“MAN, çevre teknolojisi araçları alanında geleneksel olarak çok güçlüdür. Bu uzmanlık, tabii ki yeni elektrikli kamyonlarımıza da yarar sağlıyor. Yeni eTruck şasileri ile artık endüstri uygulamalarına daha fazla yöneliyoruz. Bu, özel araç gövdelerinde bile önceki dizel portföyümüze kıyasla öncü elektrikli serimizin hiçbir şekilde geri kalmadığı anlamına geliyor,” diyor MAN Truck & Bus Deutschland GmbH’nin Satış Başkanı Stefan Schall.

Üç, dört, beş veya altı modüler birleştirilebilir ve değişken konumlandırılabilir bataryalarıyla, isteğe bağlı 333, 449 veya 544 elektrik hp sunan 18 ila 28 tonluk MAN eTGX ve MAN eTGS şasileri, geniş gövde çözümleri yelpazesine tam olarak ihtiyaç duyulan esnek serbest alanı, araç şasisinde gövde bileşenleri için geniş bir mekanik ve elektrik tahrik yelpazesi, çeşitli performans sınıflarında gövde işlevleri için, dokuz farklı dingil mesafesi, altı kabin çeşidi, yönlendirilebilir ve yönlendirilmeyen römork dingilleri, yaprak hava ve tam hava süspansiyonu, ilgili uygulamaya özel olarak uyarlanmış sürüş programları ve birçok diğer sektöre özgü özellik sunar.

Atık toplama araçları arka veya yan yükleyiciler, rulo-off ve atlama yükleyiciler, örneğin inşaat molozu atlama için, platform kamyonları, üç yönlü damperler ve inşaat malzemeleri taşıyan vinçli damperler, kar temizleme araçları veya havadan çalışma platformları gibi birçok diğer gövde çözümü yeni MAN eTruck şasisinde kolayca gerçekleştirilebilir. Ve uzun menzillerle, çünkü en kısa dingil mesafesi 3.75 metre olan araçlar için bile kullanılabilir kapasitesi 400 kWh’a kadar olan beş batarya mevcuttur. Bu, ara duraksız 500 kilometreye kadar bir menzile karşılık gelir. Tipik günlük milajlar, belediye ve atık bertaraf uygulamalarında daha az batarya sayısıyla da

mümkündür. Karşılığında, kullanılabilir yük kapasitesi 2,400 kilograma kadar artar.

Sektöre özel: MAN’den kapsamlı eMobility danışmanlığı

Yeni eTruck serisi ile uyumlu olarak, MAN IFAT fuarında 360 derece eMobility Danışmanlığı sunuyor. Elektromobiliteye geçişle ilgili tavsiyeler, araç kullanımı ve şarj altyapısı gereksinimleri üzerine müşteriye özel analizleri içerir. Şarj istasyonları da, şarj altyapısı tedarikçileri ile iş birlikleri aracılığıyla teklifin bir parçasıdır. Ayrıca, çevre teknolojisi sektörünün ihtiyaçlarına özel olarak uyarlanmış servis sözleşmeleri ve finansman çözümleri ile birlikte birçok dijital hizmet, yeni elektrikli araçların kullanımı için sunulmaktadır.

Endüstri uzmanlığı: IFAT’ta MAN’ın geniş portföyü

IFAT’ta, yeni MAN eTGS ile roll-off damperli gövdesinin yanı sıra, MAN konvansiyonel güç kaynaklarıyla çevre teknolojisi gövdeleri için geniş araç uzmanlığını sergileyecek. Şehir merkezleri ve yaya bölgeleri için kompakt ve manevra kabiliyeti yüksek bir atık toplayıcı olan MAN TGE van ve kış hizmet ekipmanlarına sahip bir MAN TGM, 3.5 ile 18 ton arası tonaj sınıflarını temsil ediyor. MAN Individual, IFAT’ta sektöre özel şasi ve kabin özelleştirmeleri yelpazesini sunacak. Güvenlik ve yardım sistemleri alanında bir ilk olarak, MAN acil fren yardım fonksiyonunun kar küreme plakası ile uyumluluğunu fuar boyunca tanıtacak. Bu, aracın önüne monte edilen plaka tarafından kapatılmayan yeni konumlandırılmış bir radar sensörü ile mümkün olacak. Diğer MAN araçları, gövde üreticilerinin standlarında ve fuar merkezindeki canlı gösteri “VAK Truck in Action”da yenilikçi gövde çözümleriyle görülebilir.

 

Bir Önceki Haberimize Buradan ulaşabilirsiniz

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası