IVECO S-Way, 2024 iF Tasarım Ödülü’nü kazanarak büyük bir başarıya imza attı

Yeni IVECO S-Way MY24, sürücüyü odak noktasına alarak gerçekleştirilen dinamik dış tasarım geliştirmeleri ve ergonomik iç tasarım yenilikleriyle prestijli ödül jürisinin beğenisini kazandı.

0

IVECO S-Way MY24, rekabetin yoğun olduğu Ürün Tasarımı Otomobiller/Araçlar kategorisinde 2024 iF Tasarım Ödülü’nü kazanarak büyük bir başarı elde etti.

IF International Forum Design GmbH, 1953 yılında Almanya’da kurulmuş ve dünyanın en eski bağımsız tasarım organizasyonu olarak bilinir. Dünya çapında en büyük ve en önemli tasarım yarışmalarından birini düzenleyen bu kurum, her disiplinde tasarım ve yenilikçilikte üstünlüğü ödüllendirmeyi hedefler.

132 uluslararası tasarım uzmanından oluşan bağımsız bir jüri, 72 ülkeden 11,000’den fazla giriş arasından yarışan IVECO S-Way’i kazanan olarak belirledi, her bir katılımcı bu prestijli kalite onayını kazanmayı umut ediyordu.

IVECO S-Way projesinin ödül kazanan yönleri, yeniden şekillendirilen dış tasarımı ve yepyeni iç gösterge panelidir. Bu tasarımlar, IVECO‘nun sürücü deneyimine olan güçlü odaklanması doğrultusunda tasarlanmış ve geliştirilmiştir.

Bu amiral gemisi kamyonun hemen tanınan premium bir özelliği olan dış ızgara, çok çeşitli kişiselleştirme seçenekleri sunan birden fazla elemandan oluşmaktadır. Yeni IVECO logosu – krom veya mat kurşuni metalik olarak mevcut – ızgara kendisi parlak bitişler, metalik elemanlar veya hatta gövde renginde seçenekler dahil olmak üzere sekiz farklı stil ve renk seçeneği ile sipariş edilebilir.

Tamamen yeni ve özelleştirilebilir gösterge paneli, derin bir UX araştırma çalışması sonucunda doğmuş ve üç bölüme ayrılmıştır, bu bölümler malzemeler ve renklerle birbirinden ayrılır. Yüksek teknolojili ve profesyonel bir sürüş alanı, sürüş keyfini maksimize ederken, misafirleri saran ve akıcı bir şekilde tasarlanmış yolcu alanı, kapsayıcı bir salon etkisi yaratır; ek merkezi depolama ise pratikliği artırır.

Önemli iç mekan yükseltmeleri arasında, iyileştirilmiş oturma pozisyonu, daha küçük ve daha dikey bir direksiyon simidi ve çok daha geniş direksiyon ayarı ile “otomobil benzeri” etkileyici ergonomi sunumu bulunmaktadır.

Yeni S-Way, MY24 IVECO Way Serisi’nin yol üzerindeki ağır hizmet lideri, sadece dikkat çekici bir tasarıma sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda güçlü ancak verimli yeni xCursor 13 motoru, geliştirilmiş aerodinamik, son teknoloji GPS tahmini sürüş ve daha yüksek konfor seviyeleri gibi yeni gelişmiş özelliklere de sahip. Yeni özellikler ve hizmetler, iş verimliliğini artırmak, sürücünün gemideki yaşamını daha konforlu, güvenli ve bağlantılı hale getirmek için geliştirilmiştir; bu da bugüne kadar olan en yetenekli IVECO Way Serisi’ni yaratmaktadır.

Marco Armigliato, Iveco Grubu Endüstriyel Tasarım Başkanı, şunları söyledi: “Yeni IVECO S-Way’in iF TASARIM ÖDÜLÜ kazanmış olmasından dolayı çok gururluyuz. Bu kamyonun, modelin tarihindeki en etkileyici IVECO S-Way olduğunu düşünüyoruz, güçlü estetikler ile etkileyici ergonomiyi birleştiriyor. Daha önce hiç olmadığı kadar çok özelleştirme seçeneği sunuluyor, müşteriler bu yüksek kapasiteli araca kendi kişiliklerini yansıtabilirler.”

 

Bir Önceki Haberimize Buradan ulaşabilirsiniz

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası