MAN Araçları, Güçlü Motorları İle Zaman ve Yollara Meydan Okuyor

MAN Kamyon ve Otobüsleri, Dayanıklı Motorlarıyla Yollarda Asaletini Koruyor

0

MAN kamyon ve otobüsleri, ağır ticari araç pazarında güçlü ve uzun ömürlü motorları ile güvenilir destek sunuyor. Araçların motor ömrünü artıran Uzatılmış Garanti Paketleri, orijinal parça ve yetkili servislerde yapılan düzenli bakımlar sayesinde, hem zamanla hem de yollarla başa çıkıyor.

Ağır ticari araç sektörünün lideri MAN, 250 yıldan fazla süren derin bilgi birikimi ve mühendislik tecrübesi ile ürettiği motorlar sayesinde dayanıklılığı ile yolların hakimi olduğunu ispatladı. MAN, müşterilerine sunduğu faydalı bakım paketleriyle araçlarının motor ömrünü uzatıyor, orijinal parça kullanımı ve zamanında gerçekleştirilen yetkili servis bakımları sayesinde araçlar milyonlarca kilometre sorunsuz şekilde yol alıyor. Karayolu seyahat sektörüne hitap eden, EEV motorlu 2014 model NEOPLAN Tourliner ile 3 milyon kilometreye ulaşan MAN, aynı zamanda ‘2021 Yılın Kamyonu’ ödülüne layık görülen MAN TGX çekicisi ile de 1.2 milyon kilometre yol kat etmeyi başardı.

 

Motoruna müdahale etmeden dünya etrafında yaklaşık 40 kez tur attı.

MAN’ın otobüsleri gibi kamyon ve çekicileri de, 2023 yılında uzun ömürlü, güçlü ve yüksek performanslı motorları ile öne çıktı. Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden İntegral Lojistik’in filosuna dahil olan ve ‘2021 Yılın Kamyonu’ ödülünü kazanan MAN TGX çekici, düzenli bakımlar sayesinde 1.2 milyon kilometrelik bir mesafeyi geçti. 2013 model MAN TGX çekici, bu bakımlarla orijinal motoru kullanılarak dünya etrafında yaklaşık 30 kez dolaşmış oldu.

İntegral Lojistik’in sahibi Abdurrahman Malkoç, MAN çekicinin performansından memnuniyetini ifade ederek, 10 yıl boyunca kullandığı aracını yine yeni bir MAN ile değiştirdi. Firmasına uzun süre kesintisiz hizmet veren eski çekicisini MAN TopUsed aracılığıyla satarak, yerine yeni, sıfır kilometre bir MAN TGX çekici aldı.

Malkoç, MAN’ın sunmuş olduğu 4 yıllık Uzatılmış Garanti ve Bakım Paketi ile aracının motor ömrünü uzattığını, ayrıca orijinal parçalar ve MAN Yetkili Servislerinde zamanında yapılan bakımlar sayesinde aracını bugüne dek motoruna herhangi bir müdahale olmadan kullandığını ve MAN’ın kendisini hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmadığını belirtti.

 

Motorlarımızın dayanıklılığının temelinde, MAN’ın 250 yılı aşkın derin tecrübesi yatmaktadır.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Müşteri Hizmetleri Direktörü Aydın Yumrukçal, MAN araçlarının en zorlu koşullarda bile üstün performans sergilediğini vurgulayarak, şöyle dedi:

“MAN, sadece araç değil, aynı zamanda ileri teknoloji üretiyor. Yarının teknolojilerini bugün müşterilerimize sunuyoruz. Dünya çapında en zorlu işlerde bile başarıyla çalışan MAN araçlarının arkasında, MAN’ın 250 yılı aşkın tecrübesi, bilgi birikimi ve mühendislik uzmanlığı bulunmaktadır. Bu yüzden MAN; dayanıklılık, güvenlik, performans, ileri teknoloji ve konfor anlamına gelir. Müşterilerimizi ‘Ömür Boyu İş Ortağı’ olarak görmemizin sebebi de bu derin bilgi birikimidir. Bugün de, motor kapağı açılmadan, orijinal motorlarıyla milyon kilometre kat eden araçlarımızla bu sözümüzü bir kez daha teyit ediyoruz.

Araçlarımızın motorlarının uzun ömürlü ve dayanıklı olmasında, zamanında yapılan periyodik bakımların önemi büyük. Sunduğumuz Uzatılmış Garanti ve Bakım Paketleri ile müşterilerimizin araçlarını koruma altına alıyoruz. Araçların rutin bakımlarını aksatmadan, MAN Yetkili Servislerinde yapılmasını sağlamak, aynı zamanda tüm değişimlerin orijinal parçalarla yapılması, araçların verimliliğini ve motor ömrünü artırıyor. Bu iki aracımızın bu kilometreleri kat etmesinde, firmalarımızın periyodik bakım hassasiyeti kadar, ekiplerimizin sunduğu hizmet kalitesi de büyük rol oynuyor. Bu nedenle, yıllardır işbirliği içinde olduğumuz, seyahat ve lojistik sektörlerinin önde gelen firmaları Özkaymak ve İntegral Lojistik’e, gösterdikleri hassasiyet ve MAN’ı tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. MAN Ailesi olarak, geçmişte olduğu gibi gelecekte de avantajlı satış sonrası hizmetlerimizle her zaman yanlarında olacağız.”

 

Bir Önce ki Haberimize Buradan Ulaşabilirsiniz

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası