Citroen Yeni C5 Aircross SUV

0

Şanghay otomobil fuarında görücüye çıkan Citroen Yeni C5 Aircross SUV özellikleri ve tasarımı ile gözleri dolduruyor. SUV’a olan ilginin her geçen gün artması ile birlikte otomobil üreticilerinin her sene SUV yatırımları git gide artıyor. Bu serüvene Citroen markası ise iddialı aracı ile pazarda yerini almak istiyor.

Modellerini genişletmek için her geçen gün daha farklı modellerde çıkan SUV araçlar arasında C5 Aircross da katılıyor. Citroen tüm araçlarında kullanılan geleneksel çizgilerini bu araçta korurken bu aslında onu diğer SUV araçlarının önüne geçirmeyi başarıyor. 2 Yıl önce Aircross Concepte tanıtılan modellerden esinlenerek çıkan yeni C5 modeli benzersiz bir kimliği ile dünya piyasası için hazırlanıyor.

SUV Segmenti İçin Üst Seviye Konfor

SUV araçlarında bu segment fiyat aralığında yer alan araçlarda konfor bakımında en iyisi olmaya hedefliyor. İç mekanın genişliği ile oldukça iyi konfor keyfi sunarken güzel bir kokpit tasarımı ile birlikte ferahlık sunuyor. Süspansiyon bakımdan oldukça yenilikçi bir çalışma yaparak SUV araçlar için çok önemli olduklarını düşündükleri oldukça aşikar.

Kademi Hidrolik Süspansiyon ile birlikte sürücü ve yolcuları hiçbir koşul ve şart altında rahatsız etmeden sürüş keyfi sağlıyor. Aydınlık bir ortam sağlamak amacıyla panaromik cam tavan avantajı sunarken sürücü ve yolcuları da konfor anlamında unutulmamış. Masaj ve ısıtmalı ön koltukları ve ekstra ön diz mesafesi ile birlikte sürücü ve yanındakiler için temiz bir atmosfer oluşturmuş.

Tasarım Bakımında Oldukça Etkileyici

Geleneksel çizgilerini bırakmayan Citroen mühendisleri, aracı oldukça kaslı ve gösterişli hale getirmeyi başarmışlardır. Dış çizgileri arabayı o kadar kaslı ve güçlü gösterirken 2.73 metrelik dingil mesafesi de SUV bir araç için oldukça iddialı konumda yer almaktadır. Her ne kadar uzun bir dingil mesafesine sahip olsa da çok özel bir denge ile tasarlanmış bir denge sistemine sahiptir. Özel olarak tasarlanan arka ve ön stop lambaları çok güçlü bir şekilde karakteristik özellik sunarken aracın gücünü buradan da görmek mümkün oluyor.

2 Motor Seçeneği İle Sunulacak

PSA grubunun genel olarak araçlarında çok farklı motor çeşidi kullanmayıp bu aracında bu şekilde karşılaşacağız. 1.6 Litre Dizel ve 1.2 Litre benzinli fonksiyonu ile piyasaya çıkması planlanan Citroen Yeni C5 Aircross SUV’un üretimi Fransa’da üretilecek.

İlerleyen dönemlerde motor seçeneği olarak daha fazla eklenmesi hedeflenirken otomatik şanzıman ve manuel olarak tercih edilebilecek. 2017 Yılının son çeyreğinde Çin piyasasına girmeyi hedefleyen Citroen Yeni C5 Aircross SUV 2018 yıllarında ise tüm Avrupa da görmek mümkün olacak. PSA grubu yeni SUV üzerinde oldukça fazla mesai harcayarak çalışmakta olup SUV piyasasına hızlıca girip bu pazarda da kendi göstermek ve etkin bir pazar almayı hedefliyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası