2019 Citroen C3 Aircross İncelemesi, Fiyatları ve Detayları

0

Tüketicilerin otomobil tercihleri günden güne değişmektedir. Otomobiller tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik tasarlandığı gibi insanların zevklerine uygunda tasarımlar yapılmaktadır. Yıllardır klasikleşmiş otomobil tasarımları son 10 yılda oldukça değişiklik göstermeye başladı. Özellikle SUV sınıfı araçlar son 5 yılda en çok tercih edilen araç modellerinden birisi haline gelmeye başladı. Ancak SUV sınıfı araçların gerek şehir işinde sürüş zorluğu, yüksek motorlarından dolayı vergi diliminde üst sıralarda kalıp ağır motorlu taşıtlar vergisi verme sorunu ve şehir içinde oldukça fazla yakıt tüketimi ile kullanıcılar için oldukça masraflı bir seçenek olmaya başlamıştı.

Otomobil severlerin hem şehir içi tüm ihtiyaçlarına cevap verecek hem de SUV araç keyfini verecek bir otomobil arayışı son yıllarda kompakt SUV ismini verdiğimiz bu yeni sınıfı ortaya çıkardı. Hem şehir içi sürş dinamiklerine uygun hem de yüksek ve heybetli araç isteyenler artık kompakt SUV sınıfına yöneldi. Bu sınıfın en yeni temsilcilerinden biriside yıllardır Türkiye operasyonunu oldukça başarılı şekilde yürüten Citroen ‘in C3 Aircross modeli oldu. Citroen son yıllarda çıkarmış olduğu tasarımlar ile gelenekleri bozmaya devam ederken hem iç mekanda hem de dış tasarımda kullanıcılar için oldukça renkli ve değişik tarzda otomobil üretimleri ile devam ediyor.

2019 Citroen C3 Aircross Tüm İhtiyaçları Karşılıyor

Firmanın Türkiye’de yeni satışa sunduğu 2019 Citroen C3 Aircross modelinin en yakın rakipleri Peugeot 2008, Opel Corsslanx ve Nissan Juke. Kırık bir beyaz tonu ve siyah ile turuncunun birlikte kullanıldığı dış mekan ile lansmana çıkan araç oldukça hareketli ve şirin bir görünüme sahip. Araç yerden çok yüksek olmasa da yinede binek otomobillere göre yüksekte konumlandırılmış. Ayrıca ön panjur ve sis farı tasarımı ile sizleri etkileyecek olan araçta tavan barı, ön tampon ekleri gibi aracı daha şık ve agresif gösteren bir çok aksesuar bulunmakta. Citroen her zamanki gibi olağanüstü jant tasarımı ile de kullanıcıları büyülemeye devam ediyor. İç tasarımda dijital bir ekran sunan ve çok fazla tuşa yer vermeyen Citroen, C3 Aircross modelinde temiz, sade ama oldukça kullanışlı ve dijital bir kokpit sunuyor.

2019 Citroen C3 Aircross, kullanıcılar için oldukça yeterli bir performans sunan 1.2 litrelik 110 beygir güç üreten motoru ile maksimum 183 km hıza ulaşabiliyor ve 0 – 100 kilometre hızlanması 11.5 saniye olarak fabrika verilerine kaydedilmiş. Ayrıca turbo beslemesi ile tam bir performans otomobili olmaktan ziyade tamda ihtiyaçları karşılayabilecek bir otomobil. Citroen C3 AirCross ‘un 100 kilometrede ortalama karma yakıt tüketimi ise 5.6 litre olarak verilmiş. Açıkcası yükseklik ve dinamik yapısına göre bu yakıt tüketiminin ortalama düzeylerde olduğunu söyleyebiliriz. Araç çeşitli aksesuar ve donanım paketleri ile satılmakta ve aracın başlangıç fiyatı ise 120 bin TL olarak belirlenmiştir. Araç için yeni bir kampanya düzenlenir mi bilinmez ama yükselen araç fiyatları arasında belirlenen etiket fiyatı ile oldukça iyi sıralamalarda olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca uygun fiyatlı modeller için de; En Çok Tercih Edilen, En Ucuz ikinci El Arabalar içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası