Egea Seni Piste Çağırıyor Etkinliği Düzce’ye Geliyor

0

Türkiye’de en çok tercih otomobiller arasında yer alan Egea Sedan, markanın başlatmış olduğu Egea Seni Piste Çağırıyor etkinliği ile kaldığı yerden devam ediyor. 17 Mart 2018 tarihi ile başlayacak pist etkinliği tüm hafta boyunca devam edecek. Düzce’de, Simge Otomotiv Fiat Düzce Yetkili Bayii işbirliği ile gerçekleştirilecek olan etkinlik kapsamında katılımcılar Egea ile test sürüşüne çıkacak. Katılımcılar ilk öncelikle güvenli otomobil kullanımı eğitimi alacaklar ve sonrasında Egea Sedan’ın üretilen pist versiyonu ile motor sporlarını yakından tanıma imkanı bulacaklar.

Egea Seni Piste Çağırıyor etkinliği geçtiğimiz yıl içerisinde Fiat Türkiye tarafından başlatılmıştı. 2018 yılının ilk etkinliği de 17 Mart Cumartesi günü, Düzce – Ankara Otobanı Afad Kavşağı’nda olacak. Kullanıcıların etkinliğe katılmaları için ilk yapmaları gerek Düzce Simge Otomotiv’i ziyaret etmek. Burada kullanıcılar birbirleriyle kıyasıya bir mücadele gerçekleştirecek. Test sürüşleri sonrası eğitim de alacak katılımcılar, Egea’nın özel üretilen pist otomobilini de yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Etkinlik sonrasında da başarılı olan ilk 3 katılımcı podyuma çıkacak. Etkinlik belirlenecek olan şehirler kapsamında da tüm yıl boyunda devam edecek.

Özel 180 HP’lik Egea Sedan

Etkinlik kapsamında kullanılacak olan Egea Sedan, Egea Seni Piste Çağırıyor etkinliği için özel olarak geliştirilmiş. Model oldukça geniş hava giriş – çıkışlarına sahip olan tamponlar ve aerodinamik özellikleri ile asfalta indirilmiş. Egea Sedan’ın 1.6 litrelik turbo beslemeli özel motorunun gücü 180 HP’ye kadar çıkartılmış. Ayrıca modelin vites oranları kısaltılmış ve özel olarak geliştirilen 6 ileri manuel şanzıman ile donatılmış. Piste özel olarak geliştirilen model de geliştirilmiş fren sistemine ek olarak ayarlanabilir süspansiyon da bulunuyor. Arabanın jant seçimin de ise 17 inç’lik boyutlara sahip olan Speedline alüminyum alaşım jantlar tercih edilmiş. Pazartesi günü başlayacak olan etkinliği kaçırmamak için Simge Otomotiv Fiat Düzce Yetkili Bayii’ni ziyaret etmeyi unutmayın!

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası