Yeni Toyota C-HR Kampanyalı Fiyatı ile Satışta

0

Ülkemizde üretilen ve büyük bir kitleyi kendisine hayran bırakan yeni Toyota C-HR kampanyalı fiyatı ile satışlarını artırmaya devam ediyor. C-SUV modelleri arasında kısa bir sürede büyük bir çıkış yakalayan ve beğeni toplayan yeni Toyota C-HR artık yollar da çok sık görmeye alıştığımız modellerden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Muhteşem tasarımıyla yakın fiyatlarda alınabilecek en iyi araç tasarımına sahip olması, yolların havalısı olmak isteyenlerin ibrelerini kendine çekmeyi başardı.

Yeni Toyota C-HR Kampanyalı Fiyatı

Muhteşem bir dinamik sürüş deneyimi yaşamanıza imkân sunan araç, benzinli versiyonlarında hurda teşviki ile yapılacak alımlarda Yeni Toyota C-HR modeli 153 bin 350 TL’den satılırken, hibritli versiyonlarında ise 86 bin 950 TL bandından satışa sunuldu. Lasmana özel indirimli fiyatıyla hayranlarını heyecanlandıran C-HR, yenilenen versiyonlarıyla Toyota mağazalarında yerini almaya başlıyor.

Sportif tasarımıyla SUV modelleri arasında en dikkat çekici tasarımlardan birine sahip olan araç, harika bir yol tutuşuna sahip. Kendi sınıfındaki araçlar arasında en iyi emisyon değerine sahip olması da, Yeni Toyota C-HR için öne çıkan en önemli ayrıntılar arasında yer alıyor. İlk olarak 2016 yılından itibaren satışa çıkan araç, ilk senesinde satışa sunulduğu Avrupa ülkelerinde 120 bin satış rakamına ulaşarak dikkat çekmişti. Yaklaşık 3 yıllık bu süreçte ise sadece Avrupa ülkelerinde 400 binden fazla satışı yapılan C-HR, yeni tasarımıyla daha büyük satış rakamlarına ulaşacağa benziyor.

Türkiye’de 13647 Satış Rakamına Ulaştı

Eski tasarımıyla satışa sunulan C-HR, Kasım 2016 tarihinden bugüne kadar, toplamda 13647 satış rakamına ulaştı. Aracın yeni tasarımı ve özellikleriyle, Türkiye’de çok ciddi bir satış rakamına ulaşacağı da tahmin ediliyor.

Yenilenen araçta kullanım son teknolojinin, satış rakamlarını önemli ölçüde artırması bekleniyor. Premium dış tasarımın yanı sıra ergonomik iç yapısıyla dikkat çeken yeni Toyota C-HR, bulunduğu segmentte dikkat çekmeye devam ediyor.

Arka ışıklandırmasında Premium LED kullanılan aracın, ön farlarında da aynı detayı görüyoruz. Aracın motor seçeneklerine baktığımızda ise, 116 HP 1,3 Lt ve 122 HP 1,8 Lt hibrit motor seçeneği olduğunu görüyoruz. İç mekanda gelişmiş teknolojilerle donatılan aracın, kısa sürede önemli bir satış rakamına ulaşması kaçınılmaz gibi gözüküyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası