Yeni Fiat Panda Büyük ve Elektrikli Olacak

2

Fiat grubunun en sevilen modellerinden olan ve İtalya’da son 8 yıldız en çok satan model olma başarısına sahip olan Panda modeli, yeni jenerasyonu ile birlikte büyük değişimlere uğrayabilir. Uygun fiyatından taviz vermeyeceğini öğrendiğimiz Fiat Panda, diğer modeller gibi elektriklenme yolunda yeni bir yol belirleyecek. Markanın yeni jenerasyonu ile elektriklenen modeli 500e ile aynı platformu paylaşacak olan otomobil, eski versiyona oranla da daha geniş iç hacim sunacak. Elektriklenecek olan Panda modeli, yeni jenerasyonu ile birlikte %100 elektrikli bir model olarak tekrardan asfalta inecek.

Markanın geçtiğimiz yıl Cenevre’de sahneye çıkarttığı elektrikli model Centoventi konsepti ile benzerliği olacağını öğrendiğimiz otomobil, fiyat olarak da kardeşi 500 modelinden daha uygun olması planlanıyor. Bu nedenle elektrikli Panda‘nın elektrikli motorunun menzilinin de Fiat 500e’den aşağıda kalması kaçınılmaz gibi. Fiat 500e’nin menzili ise 320 km. Bir çok opsiyonel seçeneğe sahip olacağını öğrendiğimiz Panda bu sayede daha kişiselleştirilebilen bir model olmayı da başaracak. Elektrikli Panda modelinin ise 2020 yılı itibariyle yollarda olması bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin
2 Yorumlar
  1. Burak diyor

    Jenerasyon değişimi çok iyi fiatı normalde pek sevmem ama bu beğendiğim nadir modellerden

  2. Salih diyor

    Yaa harikasınız siz en iyiside elektrikli otomobil çok iyi hem dünyaya da zarar vermez

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası