Fiat Panda Cross 4×4 Türkiye’ye Geldi

0

İtalyan otomotiv üreticisi olan Fiat’ın ülkemiz de en ulaşabilir 4×4 model olarak pazarlamasını yaptığı Fiat Panda Cross 4×4 modeli Türkiye’de satışa sunuldu. Otomobil, Panda modelinin alışagelmiş tasarımına ek olarak bazı karakteristik özellikler taşıyor.

Bunlardan dış tasarım da öne çıkanlar ise, ön ve arka cross görünümlü tamponları, yan süs çıtaları, çift renge sahip 15 inç’lik yapıdaki jantları gösterebiliriz. Ayrıca küçük dört çekerin far tasarımın da ise LED gündüz farlar ve ön sisler de bulunuyor.

Otomobilin iç kısmına baktığımız zaman ise sürücüsünü yeni koltuk döşemeleri karşılıyor. Ayrıca deri olarak döşenmiş vites topuzu ve akıllı telefonlar ile yönetilen bilgi eğlence sistemi de iç tasarım da öne çıkan detaylardan.

Cross 4×4 Teknik Özellikler

Panda Cross modelinin kaputunun altın da ise 85 HP güç üretimine sahip olan iki silindirli bir motor bulunuyor. Emisyon ve yakıt tüketimini de minimum seviye de tutan bu turbo TwinAir motor, 900 cc’lik bir hacime sahip. Bu motorun öne çıkan en önemli özelliği ise aynı performansı sağlayan 4 silindirli bir motordan %10 daha hafif bir yapıda olması. Otomotiv devinden paylaşılan bilgilere göre bu ünite Panda Cross 4×4 modeline artı olarak %30’lara varan da bir yakıt tasarrufu sağladığı yönünde.

Fiat Panda Cross 4x4 Türkiye'ye Geldi

Fiat Panda Cross 4×4 Fiyatları

  • Dört tekerlekten çekiş
  • Ayarlanabilir sürüş modları
  • Yokuş iniş desteği
  • Yükseltilmiş süspansiyonu

Gibi özellikler ile ön plana çıkan dört çeker modeli ise 105.900 TL’den başlayan fiyatları ile alıcılarını Fiat showroom’ların da bekliyor. Ayrıca özel olarak şu an aktif olan, 2019 Fiat Panda Urban 1.2 Fire 69 HP modelin de geçerli 71.900 TL’lik özel fiyat bulunuyor. Bu tutar ise 15.000 TL’lik hurda teşvikinin yanı sıra şuan ki güncel kampanya ile mümkün oluyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası