2020 Citroen C3 Türkiye’de Satışa Sunuldu

0

Fransız üretici Citroen’in Şubat ayı içerisinde makyajlayarak tanıtımını yaptığı B segment üyesi 2020 Citroen C3 nihayet Türkiye pazarına dahil oldu. Bir dizi yeniliğe ve farklı kişiselleştirme seçenekleri ile gelen otomobil fiyat olarak da segment standartlarına uygun hale getirilmiş durumda.

Ülkemiz de yeni iki renk seçeneğinin yanında toplam da yedi farklı renk seçeneği ile satın alına bilinecek C3 makyajlama sonrası en büyük değişimleri ön kısımda yaşamış. Yedi farklı gövde rengi dışında dört farklı tavan rengine sahip olan aracın ayrıca tavan kısımda üç farklı desen paketi de yer alıyor. Citroen C3’ün dikkat çeken yeni jant tasarımı da yine makyajlama sonrası gelen yenilikler arasında yer alıyor.

Citroen C3 İç Tasarım

C3’ün iç tasarımına baktığımız zaman ise B segmentinde çok da görmeye alışmadığımız ahşap görünümlü kaplamalar dikkatlerimizden kaçmıyor. Otomobil de daha şık dokunuşlar yapan Citroen, aracın konforunu arttırmaya yönelikte adımlar atmış ve koltuklarda yer alan köpük malzemelerini kalınlaştırmış. Yeni versiyon ile merkezi kol dayamaya da kavuşan araç ayrıca 7 inç boyutundaki multimedya sistemine ve Apple CarPlay ve Android Auto özelliklerine de kavuşmuş.

Citroen C3 Motor ve Fiyat

Otomobilin kaputunun altına baktığımız zaman ise bizi sadece benzinli motor seçenekleri karşılıyor. Başlangıç olarak sadece benzinli tercih edile bilinecek C3’ün giriş seviyesi modellerin de 1.2 litrelik hacime sahip 83 bg’lik güç üretimine sahip benzinli motorları görüyoruz. Sadece Feel donanım paketi ile alına bilinecek bu benzinli ünite 5 ileri manuel şanzımana sahip.

Bir diğer benzinli seçenek ise Feel Bold ve Shine donanım seçeneği ile satın alına bilinen 6 ileri otomatik şanzımana sahip. Bu motor seçeneği de C3’e toplamda 110 beygirlik bir güç üretimi sağlayacak. 2020 Citroen C3 fiyatları ve opsiyonel donanım seçenekleri ise Yeni Citroen Türkiye tarafından aşağıdaki gibi paylaşıldı. Aşağıda yer alan fiyatlar 2020 modelleri için geçerli olmakla beraber daha detaylı bilgileri Citroen yetkili satıcılarından edinebilirsiniz.

Versiyon Fiyat ₺
Yeni C3 Feel 1.2 PureTech 83 BVM S&S 5 İleri Manuel 156.500
Yeni C3 Feel Bold 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 Tam Otomatik 184.500
Yeni C3 Shine 1.2 PureTech 110 S&S EAT6 Tam Otomatik 194.500
Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası