Yeni Nesil Mercedes S-Serisi Testlere Tam Gaz Devam Ediyor

0

Mercedes-Benz yeni jenerasyon otomobillerini Yeni Nesil Mercedes S-Serisi ile test etmeye devam ediyor. Şirket daha önce oldukça sıkı kamuflajlar ile testlerine devam ederken, son yayınlanan fotoğraflar ile birlikte kamuflajın azaltıldığı ve aracın çehresinin biraz daha ortaya çıktığı görünüyor.

Otonom Sürüş Geliştirme

Yeni Nesil Mercedes S-Serisi ile alakalı ilk gelen fotoğraflar geçtiğimiz yıldan bu yana paylaşılmaya devam ediyor. Bir anlamda casus fotoğraf olarak bilinen ve şirketten ziyade testleri gören, izleyen çalışan ya da bu esnada bölgede olan vatandaşlar tarafından çekilen fotoğraflar son 2 yıldır dünyanın her çevresinden paylaşılıyor.

Mercedes S-Serisi üretimi için planlanan piyasa çıkış tarihi 2020’nin ortaları ve bu süreci uzatmamak adına Mercedes-Benz testlerine tam gaz devam ediyor. Piyasaya EQS adı ile çıkacak ve S Serisi olarak geçecek modelin son yayınlanan fotoğrafları ise aracın çehresini biraz daha belirgin gözlemleyebilmek adına oldukça önemli.

Kamuflajlarından biraz daha sıyrılmış olan aracın tavan arka bölümünde yer alan bir çıkıntı bu bölgede konuçlandırılacak radyo ya da gps alıcısı bulunacağına bir işaret. 2020’de piyasaya çıkması beklenen araç ile alakalı bilinen ilk detaylar ise ön göğüste büyük bir tablet ekran yer aldığı ve otonom sürüş geliştirme özellikleri sayesinde bu alanda 3. seviye özelliklere sahip olacağı. 3. Seviye otonom sürüş özelliği sayesinde Mercedes’in yeni nesil S serisi araçlarının bir anlamda piyasada öncü olması planlanıyor.

Araç Prototipinin Daha Belirgin Olması

Paylaşılan son fotoğraflar aracın görüntüsünün kamuflajlardan biraz olsun sıyrılmış olması dolayısıyla prototip olarak daha belirgin bir hale geldiğini gösteriyor. Aracın sert ve büyük görüntüsü, standart gömmeli kapı kolları, özellikle ön kaput, tavan ve bagaj kapağının kamuflajsız olması hatlarını biraz olsun daha ortaya çıkarmış gibi.

Araç lüks sedan sınıfında sınıfının en iddialı modellerinden biri olarak, otonom sürüş deneyimi ile piyasaya çıkacak. Geçmişte içten yanmalı motor kullanılan S Serisi Mercedes’lerde, bu defa içten yanmalı motora ek olarak emisyon dengeleme sistemi EV entegre edilecek. Bu sayede yakıt motorun içerisinde yanarken EV teknolojisi sayesinde emisyon aşamasında da istenilen düzeylere ulaşacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası