2018 Volvo V90 Bir Station Wagon’dan Daha Fazlası

2

Rahat ve konforlu yolculuklar gerçekleştirmek isteyenlere pratik çözümler sunmakta olan Volvo, geliştirmiş olduğu yeni SUV modelleriyle adından sıkça söz ettirmekte. Aynı başarıyı Station Wagon’larda da yakalan İsveçli otomotiv devi her türlü yol şartına uyum sağlayan araçlar geliştirmeye devam ediyor. Station Wagon seçenekleri arasında en fazla öne çıkan tasarımlardan biri kuşkusuz ki 2018 Volvo V90. Bu otomobil 2.0 sıralı 4 silindirli çift turbolu dizel motoruyla yüksek performans ortaya koymaktadır. Ortalama olarak 5.3 lt/100 km yakıt tüketmekte olan bu otomobiller, 139 gr/km karbon emisyon oranına sahip. Ayrıca V90, 60 lt hacminde yakıt deposunu da bünyesinde barındırmaktadır. 173 beygir gücü ile sınıfındaki diğer otomobillere oranla ciddi manada fark atan bu araçlar, 0-100 km hızlanmayı 7.5 saniyede tamamlayarak oldukça seri özellikler göstermektedir.

2018 Volvo V90 Konsol Bölgesi & İç Tasarım

Şık ve Zarif Metalik Aksamlar

Çamurlukları, kabartma tasarımdaki motor ve bagaj kapağı, Volvo tasarımlı tavan ve yük taşıyıcıları, metalik ön ızgaraları ile zarif görünümler ortaya koyan dış tasarımında, bunlara ek olarak Led ışıklı gündüz farlarıyla ayrı bir hava katılmaktadır. Ayrıca keskin çizgilere sahip arka farları ve ikili bölünmüş egzoz borularının arka eşik kaplamalarıyla uyum oluşturması sonucunda sıradışı bir yapı kazandırılmaktadır.

20″ beş kollu mat siyah/elmas kesim veya 21″ yedi kollu mat tech/elmas kesim alaşım jantlarının seçilebileceği 2018 Volvo V90 araçlarında, ayrıca 18″ gümüş üretimler de bulunmaktadır. Ayrıca her zevke ve beğeniye hitap eden renk seçenekleriyle sürücülerin araçlarını daha fazla kişiselleştirebilmelerine olanak sağlanmış. Buz beyazı, kristal beyaz, gümüş, metalik mavi ve siyah, siyah, kahverengi, metalik bronz, metalik kum gibi çok çeşitli renk tonlarında modeller müşterilerin tercih edebileceği renk seçeneklerinden.

2018 Volvo V90 Yan Görünüm & Tasarım

Teknolojiyle Donatılmış İç Mekan

Geniş panoramik görüş açısı sağlayan sunroof sistemi sayesinde en iyi aydınlatma ortamının iç mekana aktarıldığı 2018 Volvo V90 ile yolcuların konforlu bir seyahat geçirmesi adına tüm detaylar incelikle düşünülmüş. Parlak bej, kahverengi, gri ve siyah olmak üzere leke tutmayan kaliteli deri ve kumaş döşemelere sahip koltukların yer aldığı araç içerisinde, istenilen ayarda kullanılabilir koltuk yapısı sunulmaktadır.

12″ sürücü ekranı ile klima, navigasyon, arka kamera, eğlence ekranı, akıllı telefon uygulamaları gibi pek çok noktaya erişimin sağlanarak her şeyin rahatlıkla kontrol edilebildiği bu otomobillerde, kokpit havasında bir sürüş keyfi yaşatılmaktadır. Opsiyonel dört bölgeli klima sistemi sayesinde hem sürücünün hem de diğer tüm yolcuların kendi kabin sıcaklığının ayarlanmasına olanak tanıyan yüksek teknolojiler kullanılmaktadır. Premium Sound by Bowers & Wilkins ses sistemi ile adeta konser havasına dönüştürülen iç mekanda yüksek standartlarda netliğe sahip müzik kalitesi de elde edilmektedir.

2018 Volvo V90 Arka Görünüm

2018 Volvo V90 Fiyatları

  • V90 Cross Country D5 AWD Plus (Dizel) – 405.080 TL
  • V90 Cross Country D5 AWD Pro (Dizel) – 430.920 TL

Başlangıç fiyatlarına sahip. İki dizel motor seçeneği de ülkemizde 1.969 cc motor hacmine sahip. 8 ileri Geartronic şanzımana sahip bu motor seçeneklerinin ikisi de 235 hp kadar güç üretebilmekte. Gelelim araçların ÖTV ve KDV detaylarına. V90 Cross Country D5 AWD Plus modelinin hiç vergi uygulanmadan önceki liste fiyatı 162.673 TL. Bu tutara ÖTV dahil edildiği zaman ki fiyat 341.614 TL bandına kadar çıkıyor. ÖTV uygulanmış fiyata da tekrardan uygulanan %18’lik vergi oranı ve 1.970 TL’lik tescil masrafları sonrası otomobilin fiyatı 405.080 TL’ye çıkıyor. İkinci seçenek olan V90 Cross Country D5 AWD Pro seçeneğinin ise vergisiz liste fiyatı 173.103 TL. Bu modelin de ÖTV sonrası fiyatı 363.516 TL oluyor. Yine diğer modelde olduğu gibi 1.970 TL’lik tecsil masrafına ek olarak %18’lik KDV uygulananınca bu otomobilinde fiyatı 430.920 TL değerlerine varıyor.

2018 Volvo V90

Bunları da beğenebilirsin
2 Yorumlar
  1. Ömer Erbaş diyor

    Bilgiler de fotoğraflar da yanlış… Belli ki birileri işini düzgün yapmıyor. Rezillik….

    1. Araba Haber diyor

      Bilgiler ve fotoğraflar Volvo tarafından 2018 yılı için paylaşılmış bilgilerdir Ömer bey. Eğer Volvo V90 modelini Volvo’dan daha iyi bildiğinizi iddaa ediyorsanız, mail yoluyla tarafımıza gerekli bilgileri gönderirseniz, haber içeriğini sizin adınıza tekrar düzenleyebiliriz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası