BMW iNEXT Modeline 2 Büyük 5G Dokunuşu Geldi

0

CES 2020 katılımcıları arasında yer alan BMW iNEXT hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye başladı. Yeni nesil araçlar arasındaki yerini alan model, heyecan verici detaylarla herkesi meraklandırmayı başarıyor. 5G donanımı sayesinde hem eğlenceli hem de güvenli olan model, otonom sürüşü de destekliyor.

5G bağlantısı sayesinde tam bir gelecek tasarımı olmayı hak eden BMW iNEXT, markanın 5.nesil elektronik platformunu kullanan ikinci aracı olacak. eDrive elektrikli motor teknolojileri, tek bir üniteye bağlı olmanın avantajını koruyor.

Verimli ve kompakt bir yapıyla tüketici beğenisine sunulan model, otonom sürüş ihtiyacını 5G uyumuyla karşılayacak. Sahip olduğu performansın yanı sıra bağlantı özellikleriyle de ilgi çeken BMW iNEXT, yeni nesil otomobiller arasında yer almayı başarıyor.

BMW iNEXT Modeline 2 Büyük 5G Dokunuşu Geldi

Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre yeni nesil model, Level 3+ otonom sürüş deneyimi sağlıyor. Sadece kendi başına hareket etmekle kalmayan bağlantı özelliği sayesinde diğer araçlarla da etkileşim halinde olacak model eğlence özelliklerini buradan yakalıyor. Sürüş güvenliği konusunda da fark yaratan tasarım, konum belirleme performansıyla da dikkat çekecek.

Güvenli Trafik Verisi

Nokta konum bilgisi için gerekli olan Harman teknolojisi ve Küresel Navigasyon Uydu Sistemi/GNSS üzerinde çalışan şirket yetkilileri, güvenli trafik verisi eşliğinde sürücü konforunu artırmayı hedefliyor. Uygun olmayan yol koşullarında güvenlik güncellemesi yapan sistem, uzun yol sürüşlerde de maksimum performans sağlıyor.

Sadece teknolojik donanımı değil eğlence özellikleriyle de ön plana çıkan model, video konferans kullanımıyla film ve dizi izlemenin yanı sıra video yayını da sağlıyor. Günlük hayatı ve sürüş beklentilerini bir üst seviyeye taşıyacak olan BMW iNEXT, bulut oyun servisiyle de entegre çalışıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası