2020 Nissan Patrol Makyajlama Sonrası Artık Daha Modern

2

Görüntüsü, donanım seçenekleri ve gücü ile otomotiv dünyasının sevilen SUV modellerinden biri olan Japon otomotiv devi Nissan’ın Patrol modelinin 2020 modelinin tanıtımı gerçekleşti. Daha çok Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkeler de çok sık görmeye çalıştığımız aracın ise ne yazık ki Türkiye pazarında satışı bulunmuyor. Makyajlanarak daha modern bir görünüme bürünen SUV modelin önümüzdeki haftalar da ise Orta Doğu pazarında satışa çıkarılması planlanıyor.

Makyajlanan modelle birlikte yeni Patrol’a bir dizi tasarımsal yenilikler geldi. Aracın ön kısımından baktığımız zaman markanın yeni modellerin de artık daha sık görmeye alıştığımız V yapılı ön ızgara SUV modelde daha da genişlemiş olarak bizi karşılıyor. Yine yeni makyajlama ile gelen gündüz led farlar aracı Nissan’ın kendi çizgisine otutturmuş durumda. Arka kısıma baktığımız zaman da yeniden elden geçirilmiş arka stop grubunu görüyoruz.

2020 Nissan Patrol Detayları

2020 model aracımızı içine girdiğimiz zaman ise özel desenler ile tasarlanmış olan deri koltuklar ilk olarak bizi karşılıyor. Kabin kısmında artık 2 farklı ekrana sahip olan bilgi eğlence sistemi gözden kaçmıyor. Üst kısım da konumlandırılan ilk ekran navigasyon, müzik gibi özelliklere ayrılmış. Alt kısıma konumlandırılan diğer ekran ise klima kontrolü gibi diğer sistemsel özelliklere erişimi sağlıyor. Ayrıca Nissan aracın yalıtımını da yeni versiyon da elden geçirmiş ve daha sessiz bir ortam yaratmış.

2020 Nissan Patrol modelinin diğer özelliklerine göz gezdirdiğimiz zaman ise acil durum freni, akıllı çarpışma sistemi gibi de bir çok güvenlik sistemini de gözlerden kaçmıyor. Sürücüler araca 2 farklı motor seçeneği ile sahip olabiliyorlar. İlk motor seçeği 4.0 litrelik hacime sahip olan bir V6 motor. Bu motor seçeneği sürücüsüne 280 beygirlik bir güç ile 395 Nm tork değeri sunuyor. İkinci seçenek olan motor seçeneği ise 5.6 litrelik hacimli bir V8 motor. Bu motor seçeneği ise Patrol’a 405 beygirlik bir güç ve 560 Nm tork değeri veriyor. Aslında bu motor seçeneklerine baktığımız zaman bile bu güçlü SUV modelin neden Türkiye pazarın da satışa çıkarılmadığını anlıyoruz : )

Bunları da beğenebilirsin
2 Yorumlar
  1. Veysel diyor

    Bu pickup ve suv modellere bayılıyorum ya yüksek arabaları çok seviyorum ama çok yaktıkları için de malesef tercih edemiyoruz.

  2. Ahmet K. diyor

    Aracın fiyatını merak ettim aslında. Malesef Türkiye şartların da bu tür araçlara binmek hayal vergiler onlar bunlar devreye girince işin içinden çıkamıyoruz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası