2020 Nissan Kicks Tanıtıldı

1

İlk olarak 2016 yılında karşımıza çıkan ve Juke’nin yerini alması beklenen Nissan Kicks modelinin makyajlı versiyonu tanıtıldı. Japon üreticinin yeni nesil kompakt crossover modeli tasarımsal ve donanımsal bazı değişikliklere kavuştu. 2020 Nissan Kicks modelinde en dikkat çeken detay ise yeni e-Power isimli motor. Elektrikli bu motor Kicks’e 130 beygirlik bir güç üretimi ve 260 Nm tork değeri sunuyor. Önden çekişli sisteme sahip olan elektrikli motor gücünü ise 1.5 kWh’lık batarya sisteminden alıyor.

2020 Nissan Kicks

Dikkat çekici detayı e-Power motoru dedik ama buraya kadar her şey normal görünüyor. Elektrikli motorun dikkat çekici ve ilginç yanı ise şarj edilmeye gerek olmaması. Diğer modellerde yer alan şarj teferruatı 2020 Nissan Kicks ile ortadan kaldırılmış. Nissan elektrikli motorun şarjı için araba bir benzinli motor eklemiş. 1.2 litrelik hacime sahip, 80 bg’lik 3 silindirli bu motor bataryayı şarj ediyor.

2020 Nissan Kicks

Kendi kendini şarj edebilmesi Kicks e-Power modelini diğer elektrikli versiyonlardan ayıran en büyük özelliklerden bir tanesi. Elektrikli motorun bataryası bitmeye yakın eğer vaktinizde kısıtlıysa şarjı dolmasını beklemek yerine benzin alıp çıktığınızda otomobil kendini seyir halindeyken şarj edebiliyor. Tabii tek motor seçeneği bununla ibaret olmayacak. Başlangıçta Nissan Kicks modelinin Juke’nin yerini alması bekleniyor demiştik. Bu nedenle hali hazırda Avrupa pazarına çoktan giriş yapan Juke’den sonra, Kicks modelinin bu pazara girmesi çokta beklenmiyor.

2020 Nissan Kicks2020 Nissan Kicks

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. AhmetBrk diyor

    Araba çok dikkat çekici görünüyor. Özellikleri muhteşem kendi kendini şarj etmesi vb. ilginç buldum tasarım felan harika olmuş bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası