2018 Subaru Forester 28 Mart’ta Boy Gösterecek

0

Mart ayı içerisinde ziyaretçilere kapısını açacak olan New York Otomobil Fuarı bir çok markaya ev sahipliği yapacak. Fuar’da Toyota grubu yeni RAV4 modelini tanıtırken, Japon otomotiv üreticisi Subaru’da yeni gün yüzüne çıkacak olan 2018 Subaru Forester modeli ile sahne alacak.

Araç ile ilgili yayınlanan ilk teaser görüntüsünde sadece bagaj boyunca yer alan C şekilli stoplar görünüyordu. Subaru’nun yeni nesil SUV modelinin 2015 Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıtımı yapılan VIZIV Future modelinden izler taşıyacağı ön görülüyor. Yeni Forester hakkında markadan da çok fazla detay verilmedi. Fakat yerden yüksek SUV bir görünümde olacak modelin güncel Impreza ve XV modellerine ev sahipliği yapan SGP’den çıkacağını biliyoruz.

2018 Subaru Forester

Subaru’nun artık imzası haline gelen simetrik dört çeker sistemi, 4 silindirli Boxer motorlar, değişken CVT şanzıman ile gelmesi beklenen Forester, tahminlere göre Subaru’nun en güncel EyeSight teknolojilerinden de yararlanacağa benziyor. Boyutlarının kardeşlerine göre artması beklenen modelin, yeni Ascent modeli kadar olmasa da oldukça geniş ve ferah bir kabin sunacağı öngörülüyor.

Hali hazırda STI dokunuşlarına sahip Forester tS versiyonu Japonya ve Avustralya pazarında satılmakta. Umarız Japon otomotiv devi bu modeli dünya çapında sunar. Fakat ülkemizde kalıplaşmış hale gelen 1.6 litre hacimlere sahip performanslı modelleri bile çok zor gördüğümüzden Subaru Forester’in Türkiye pazarına açılması bir hayal olarak görülüyor. Fakat ilerleyen süreçlerde SGP platformu sayesinde SUV modelin hibrit versiyonunda sunulması bekleniyor. Hibrit versiyonu ile birlikte modelin Türkiye pazarına gelmesi düşükte olsa bir ihtimal. Subaru Forester 28 mart tarihinde New York Otomobil Fuarı’nın ilk gününde ziyaretçiler ile buluşacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası