Kia iF Tasarım Ödülleri İle Farkını Ortaya Koydu

0

iF Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu. Kia, iki farklı kategoride ödüle layık görüldü. Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, 2020 iF Tasarım Ödülleri’nde iki farklı tasarımla iki farklı ödülün kazananı oldu. Şirketin ödül kazanan otomobili XCeed ve ödül kazanan konsepti Imagine by Kia oldu.

Geçmiş yıllarda da farklı kategorilerde ödül kazanan Kia, 2020 başında aldığı ödüllerle sezona hızlı bir başlangıç yaptı. İki ödülü birden almayı başaran üretici, hedeflediği sesi getirmeyi başardı. Marka XCeed modeli ile en iyi araba modeli ve Imagine by Kia versiyonu ile en iyi konsept ödüllerini aldı.

Geçtiğimiz aylarda Avrupa piyasasında boy gösteren XCeed, 2020 iF Tasarım Ödülleri’nde “Ürün” kategorisinde verilen ödüle layık görüldü. Kısa sürede beğeni toplayan ve pek çok sürücü tarafından tercih edilen model, bu başarısını aldığı ödülle taçlandırdı.

Kia Tasarım Konusunda İddialı

Kazandığı iki ödülle tasarım konusundaki iddiasını devam ettiren ve geniş kitlelere kanıtlayan Kia, elektrikli otomobil alanındaki çalışmalarını da Imagine by Kia konseptiyle sergiledi. Profesyonel Konsept dalında ödül alan çalışma, tüketici beklentilerini eksiksiz olarak karşılıyor.

Her sene kendini geliştiren ve hedeflerini yerine getiren Kia, tasarım alanındaki gücünü bugüne kadar aldığı 20 iF ödülüyle destekliyor. İlk ödülünü 2010’da kazanan firma bu alanda ekibini geliştirerek sektöre damgasını vuruyor.

Avrupalı Müşterilere Özel

XCeed otomobili, SUV işlevselliği taşırken, spor görünümüyle hatcback havasını yakalıyor. Firmanın Frankfurt’taki ofisinde özellikle Avrupalı müşteriye hitap etmek için hazırlanan versiyon, yılın ikinci yarısında da elektrikli olarak vitrinlerde boy gösterecek. 1953 yılından bu yana dağıtılan iF ödülleri; ürün, profesyonel konsept, iletişim, tasarım servisi, paketleme, iç mimari ve mimari kategorilerinde değerlendiriliyor. Bu yıl ödül kazanan markaların tasarımları 2-10 Mayıs tarihlerinde Berlin’de Cafe Moskau’da sergilenecek.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası