Anadolu Grubu Sağlık Çalışanları İçin Güçlerini Birleştirdi

0

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını ile mücadelede otomotiv şirketlerinin desteği tüm hızıyla devam ediyor. Salgınla mücadele eden sağlık sektörüne destek olmak adına Anadolu Isuzu, Garenta, Kia ve KNS Otomotiv grupları da güçlerini birleştirdi. Dört otomotiv devi sağlık sektörüne yardımcı olmak adına; numune alma kabini ve entübasyon kabinleri üretimi yapacak.

Salgınla mücadelede en riskli ve en kritik görevde bulunan sağlık personelleri için, biyolojik numune alma kabininin yanı sıra, corona virüsü kapmış hastalardan örnek alınmasını sağlayan entübasyon kabinlerinin üretimi yapılıp sağlık kuruluşlarına teslim edilecek. Özellikle entübasyon kabinleri sağlık personelleri için oldukça gerekli bir araç.

Entübasyon kabinleri hastalara müdahale ederken sağlık çalışanlarını havada uçuşan partiküllerden koruyor. Sağlık çalışanlarının güvenli bir ortamda çalışmasına olanak sağlayan kabinler, her hasta sonrasında ise tek tek dezenfekte ediliyor. Örnek alma kabinleri de hastalardan numune alma sırasında sağlık çalışanlarını koruyor. Kabin içerisinde bulunan ultraviyole ışık sistemi, kullanım sonrasında dakikalar içinde temizleniyor ve bir sonra ki hasta için hazırlanıyor.

Anadolu Isuzu, Garenta, Kia ve KNS Otomotiv gruplarının ortaklaşa üreteceği kabinler Sağlık Bakanlığı koordinatörlüğünde ihtiyaç duyulan sağlık kuruluşlarına teslim edilecek. Kabinler sayesinde risk altında olan sağlık çalışanlarının ve hastaların virüsten minimum seviye de etkilenmeleri sağlanacak. Üretilen kabinlerin ise ilk teslimatlarının önümüzdeki günler de yapılması bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası