ING Bank Sim Kart Bloke Kaldırma

0

Sim kartı yenilenmesi ile hatların operatör şirketlerini başka bir firmayla değiştiren ING Bank müşterileri, Sim kartlara geçişleri sebebiyle ING Bank Sim Kart Bloke Kaldırma işlemlerini yapmadan mobil cihaz bankacılık işlemleri başta olmak üzere internet bankacılığı işlemlerini kullanamamaktadır. Bunun sebebi ise ING bankasının kendine ait güvenlik uygulamalarının SMS yoluyla İNG Bank müşterilerine mobil ile internet bankacılığı şifrelerini yollamalarıdır. ING Bank müşterilerinin, kendileri tarafından oluşturmuş oldukları şifreler haricinde, banka yazılımı tarafından gönderilen SMS ile şifre alabilmeleri için ING Bank Sim Kartı Bloke Kaldırma işlemlerini yapmaları oldukça önemlidir. Peki ING Bank Sim Kartı Bloke Kaldırma işlemleri nasıl yapılmaktadır?

ING Sim Kartı Bloke Kaldırma İşlemi

Sim kartlarında yapılan değişiklikler sebebiyle veya 4.5 G internet hizmetlerinden yararlanmak amacıyla Sim kartı yenilemesine gitmiş olan ING Bank müşterileri 3 farklı yöntemle ING Bank Sim Kart Bloke Kaldırma işlemini yapabilirler. Bunlar; ING Bank Şubeleri, ING Bank ATM’leri ve ING Bank Çağrı Merkezi. ING Bank Şubelerinde diğer işlemlerde olduğu gibi sıra alarak ING Bank Temsilcilerine, ING Bank Sim Kartı Değişikliğiyle alakalı taleplerin iletilmesi yeterli olacaktır. Fakat bazı durumlarda ING Bank şubelerinde sıra beklemek istenilmediği zamanlarda aynı işlemler ING Bank ATM’leri üzerinden de yapılabilmektedir.

ING Bank ATM Üzerinden Sim Kartı Bloke Kaldırma

Sim kartı blokesi ile karşılaşan ING Bank müşterileri, en yakın ING Bank şubelerine ve ATM’lerine giderek kimlik bilgileri ile kolaylıkla Sim kartı bloke kaldırma işlemlerini yapabilirler. Bunun yanında ING Bankasına ait ATM’lere gidilerek banka kartı yardımıyla işlemler menüsü üzerinden Sim Kartı Bloke Kaldırma işlemleri tek elden yapılabilir.

  • Banka kartı, ATM gözüne yerleştirilir. (Kartsız bloke iptali işlemleri kesinlikle yapılmamaktadır.)
  • “ING Bank İşlemleri” menüsüne tıklanarak ilerleme sağlanır.
  • “Sim Kartı Bloke Kaldırma” menüsüne tıklanarak işlem onayı verilir.

Bu yolla çok kısa bir zaman içerisinde ATM üzerinden Sim kartı blokeleri kaldırılabilir. Fakat müşterilerin mevcut bulunmuş oldukları bölgede ATM bulunmuyor ise ya da ATM’lerin bulundukları yer müşterilere uzak kalıyorsa; çağrı merkezi üzerinden ING Bank Sim Kartı Bloke Kaldırma metodu alternatif yol olarak değerlendirilebilir.

ING Bank Çağrı Merkezi ile Sim Kartı Bloke Kaldırma

ING Bankası Çağrı Merkezi hattı olan 0850 222 06 00 aranarak Sim Kartı bloke kaldırılması için talepte bulunulabilir. Özellikle de ING Bankası yazılım sistemine kayıtlı olan cep telefonu numaraları ile işlem yapılması süreci hızlandıracaktır.

ING Bank müşteri hizmetlerine direk bağlanabilmek için mevcut çağrı merkezi hattı arandıktan sonra TC kimlik numarası bilgileri girildikten sonra ING Bank Sim Kart Blokesi Kaldırma İşlemini yapabilmek için sırasıyla “0-9” tuşlarının tuşlanması yeterli olacaktır. Çağrı merkezi ile irtibat kurulmasının ardından yapılmak istenilen Bloke sorunu temsilciye aktarılarak işlemlerin yapılması beklenir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası