Senetle Motor Almak

0

Ekonomik durumunun kötü olması nedeni ile peşin olarak motorsiklet satın alamayan vatandaşlar taksitle veya senet ile motorsiklet satan mağazalara giderek bu mağazalar aracılığı ile motorsiklet satın alıyorlar. Çeşitli şartlar ve kurallar çerçevesinde taksitle ve senetle motor satışı yapan mağazaların çalışma yöntemi ise adım adım şu şekilde işlemektedir.

  1. Senetle motorsiklet satan mağazaya giderek motorsiklet satın almak istediğinizi belirtiyorsunuz.
  2. Satın almak istediğiniz motorsiklet türüne göre sizlere ödeme planları belirtiliyor ve toplam geri ödeme miktarınızın faizi ile birlikte tutarı size belirtiliyor.
  3. Ödeme planını kabul etmeniz durumunda sizin adınıza bir senet düzenleniyor. Sizden kefil istenmediği gibi doğrudan senete imza atarak motorsiklete sahip olabiliyorsunuz. Senetinizin taksit tarihlerinde ödemelerinizi yaparak motorsiklet sahibi olabiliyorsunuz.

Senetle motorsiklet satışı yapan mağazaların ortak özelliği sizden kefil veya kredi kartı istememeleridir. Maddi durumunuza göre ödeme planları oluşturularak satışı yapılan motorsikletlere sahip olmak için bu şekilde satış yapan mağazalara başvuru yapmanız yeterli oluyor. Eğer daha önce senetle satın alma işleminde ödeme yapmamışsanız ve siciliniz bozuksa size satış yapılmıyor.

Senetle Motor Satışı Yapan Mağazalar

Ülkemizde taksitle ve kefil istemeden satış yapan mağazalar bulunuyor. Her türlü eşya ve elektronik satışı yapan bu mağazalardan motorsiklet satın alma imkanınız da bulunuyor. Bu mağazaları şu şekilde sıralayabiliriz.

Evkur

Ülkemizin birçok ilinde mağazaları bulunan Evkur’a giderek senetle motorsiklet satın alabilirsiniz. Evkur ülkemizde mağaza ağı en geniş olan şirketler arasında yer alıyor. Ekura başvuru yağtığınızda satın almak istediğiniz motora göre bir ödeme planı hazırlanarak sizlere sunuluyor. Bu ödeme planı motorsikletin ücretine göre belirleniyor. Belirlenmiş olan ödeme planını kabul ettiğinizi belirttiğinizde ödeme için adınıza düzenlenmiş olan senetlere imza atarak motorsikleti satın alıyorsunuz.

Evshop

Evkur ile birlikte mağaza sayısı ok fazla olan ve yaygın olarak satış yapan Evshop, taksitler ve senetle motorsiklet satın alabileceğiniz şirketler arasında yer alıyor. Evshop, çok sayıda mağazası bulunan ve ülke genelinde yaygın olarak bulunan bir satış mağazası olduğu için dilediğiniz şubeye gidereksenetle alış veriş yapabiliyorsunuz. senetle aşış veriş yapmak için herhangi bir kefil göstermenize ve şpotek için malvarlığı göstermenize gerek yok. Sadece senet imzalayarak dilediğiniz motorsikleti satın alabiliyorsunuz.

Motofinans

Senetle motorsiklet satın alabileceğiniz şirketlerden biri de Motofinans firmasıdır. Motorlu araçlar üzerinde satı yapan ve ülkemizde 7 adet mağazası bulunan Motofinans firması ile iletişime geçerek senete alışveriş yapabilirsiniz. Çok sayıda motorsiklet çeşidinin yer aldığı Motofinans firması herkese senetle motorsiklet satışı yapıyor.

Acar Motors Senetle Motor

Senetle motor satışı yapan ve yaygın mağaza ağı ile birçok ilde bulabileceğiniz Acar Motor ekonomik fiyatları ile biliniyor. Ülkemizde motorlu araçlar satışı yapan ve bilinen bir firma olan Acar motors ile iletişime geçerek senetle motorsiklet alabiliyorsunuz. Acar Motors diğer firmalardan farkı olarak sizden bir adet kefil göstermenizi istiyor. Maaşlı bir kefil göstermeniz durumunda dilediğiniz motoru senet ile satın alabiliyorsunuz.

75milyon.com

Taksitle ve senetle satış yapan mağazalardan biri olan 75milyon.com firması motorsiklet dışında birçok elektronik eşyanın satışını da yapıyor. Adı pek duyulmamış olsa da senetle motorsiklet satın alabileceğiniz bir firma olan 75milyon.com motorsiklet dışında çok farklı eşya, araç ve gereç satışı yaoan bir mağazadır. Kefil göstermeden dilediğiniz motorsikleti senetle satın alabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası