BMW Serisi M Versiyonunun Çizimi

0

BMW serisi içinde oldukça farklı bir yeri olan M serisi her geçen gün daha fazla kişinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Diğer modellerden oldukça ayrı duran model için bir tasarımcı hayal gücünü konuşturarak bir M versiyonu olması halinde nasıl olacağının ortaya çıkmasına neden oldu. Güç ve performans açısından son derece sevilen aracın hayali bile olsa yeni bir versiyonunun olması şimdiden dikkat çekmeye başladı.

i8’in Çizimi

BMW hibrit model olarak piyasaya sürdüğü spor otomobil sınıfında yer alan i8 modeli ile oldukça fazla konuşuluyor. Piyasada satışlarının başlamasından kısa bir süre sonra hemen beğenilerin odağında olmayı başaran model hem tasarım hem de performans açısından son derece önemli özellikler barındırıyor. Oldukça fazla talep gören modelin yeni bir modelinin daha piyasaya sürülmeyeceği bilgisi ise şirketin kendisi tarafından resmi bir şekilde yapılmıştı. Bu durum yeni model bekleyen kişileri üzmüş olacağından dolayı i8 için bir tasarımcı tarafından yeni bir model ortaya koyuldu. Hayali özelliklere dayanan BMW i12 şimdiden farklı özellikleri ile seriye hayran olanları meraklandırmayı başardı.

Tasarımcı firmadan yeni modelin gelmeyeceğini öğrenmiş olmasına karşılık üretilme ihtimali olmayan bir model olan i12 için çalışma yapıyor. Çalışmanın konsepti ise oldukça fazla dikkat çekiyor. Car Life style tarafından aktarılan resimler ve bilgiler ışığında otomobil hayali sevenler ile buluşturuldu. Sportik ve şık bir model olan İ8 den ilham alınan modelin daha da spor olduğu görülüyor. Ayrıca geniş olacak şekilde hava girişleri de tasarlanıyor. Jantlar ve diğer detaylar da aynı şekilde daha spor bir araç oluşturulması için kullanılıyor. Aracın hayal bile olsa dikkat çekmesi yeni modelin çıkabileceği yönünde umut oluyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası