Casus Videoyla Yeni BMW 4 Serisi Görüntüleri Ortaya Çıktı

0

Bir instagram kullanıcısının çektiği video görüntüleri Yeni BMW 4 Serisi özelliklerini ortaya çıkardı. Görüntülerdeki detayların ayrıntıları incelendiğinde BMW tutkunlarının bir kısmının bu yeni tasarımdan pek de memnun kalmayacağını düşündürüyor.

Eski tip Bmw’lerde ön kısımda bulunan kamuflaj görüntüsünün yerini, BMW 4 serisinde dev boyutlu bir ızgaranın aldığı görülüyor. Bu video sayesinde, BMW’nin ilk Concept 4 tanıtımında gözler önüne serdiği dev boyutlu ızgara tasarımını yeni üreteceği modelde de kullanacağına kesin gözüyle bakmak mümkün oluyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

ᴡɪʟᴄᴏ ʙʟᴏᴋ (@wilcoblok)’in paylaştığı bir gönderi ()

Ön Kısımdaki Dev Izgara Dikkat Çekiyor

BMW 4 serisinin görüntülerini ortaya çıkaran iki video bulunuyor. İnstagram kullanıcısının iki ayrı video paylaştığı görülürken ilk videonun ağaçlık ortamda çekildiği görülüyor. Bu bakımdan araca dair detaylar tam olarak seçilemiyor. Ancak ön kısımdaki büyük ızgara seçilemeyecek gibi değil.

Aynı zamanda araç prototipinde hazır farların bulunduğu da net olarak görülebiliyor. Çekilen diğer videoda ise ızgara daha belirgin olarak görülüyor. Bu görüntü Concept 4’ü akıllara getirirken, aracın ön yüzeyinde bulunan ızgaranın kaputtan başlayarak tamponun en alt kısmına kadar uzandığı görülüyor. Oldukça dikkat çekici olan bu dev ızgara tasarımının beğenilip beğenilmeyeceği konusunda ise BMW tutkunlarının ikiye ayrılacağını düşünmekteyiz.

Bmw 4 Serisinin Tanıtımı Mart Ayında Yapılacak

Otomotiv devleri tarafından da büyük bir ilgiyle beklenen BMW 4 serisinin lansmanının önümüzdeki ay Cenevre Otomobil fuarında tanıtılacağı yönünde bilgiler yer alıyor. Bu yeni seride farklı motor modelleri kullanılırken, yeni BMW 4’ler motorda birçok farklı güç ünitesi için seçenek sunuyor. Yeni tasarımlı BMW’ler 1 buçuk litre kapasiteli üç silindirli motordan, 3 litre kapasiteli 6 silindirli üniteye kadar farklı güç ünitesi skalası sunacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası