2020 BMW M340d xDrive’ın Yeni Modelleri Paylaşıldı

1

Ünlü Alman otomobil üreticisi BMW’nin yeni üretimi olan 2020 BMW M340d xDrive modelinin ayrıntıları, otomobil dergisi olan Auto Week tarafından otomobil tutkunları ile paylaşıldı. Çok yakın bir zamanda tanıtımının yapılması beklenen aracın, 0’dan 100’e 4,6 saniyede ulaşacağı belirtiliyor.

Tasarım Ayrıntıları

Hollandalı otomobil dergisi olan Auto Week’ce ayrıntıları paylaşılan BMW 3 serisi benzinli M Performance modeli, ülkeye göre dört çeker ya da arkadan çekişe sahip olacak. Bu aracın dizel versiyonu ise sadece xDrive ile gelecek. BMW’nin bu yeni aracının sedan modeli belirtilen rakamlara göre 0’dan 100 km’ye yalnızca 4,6 saniye gibi bir sürede ulaşabilecek. Station Wagon modelinde ise bu sürenin bir miktar daha artması bekleniyor.

Dizel versiyon bu araçların yakıt tüketimleri konusunda ise dergi şu verileri sunuyor. Auto Week verilerine göre sedan model araç, 100 kilometre mesafede ortalama olarak 5,3 – 5,7 litre arası yakıt tüketimi yaparken Wagon model de 0,1 litrelik fazladan yakıt tüketimi gerçekleşecek. Her iki model BMW’nin de maksimum olarak 250 km/s hıza ulaşabilecek şekilde programlanması yapılmış elektronik hız sınırlayıcısı ile geleceği de bildiriliyor

Motor Güç ve Performansı

Yeni BMW M340d’nin motoru ise 340 beygir güç üretebilecek. Bir diğer önemli ayrıntı ise aracın sunduğu tork değerleri olarak dikkat çekiyor. Yeni BMW M340d’nin bu motor gücü ile 700 Nm tork üretebileceği bildiriliyor. Aracın motorunun ise 3,0 litre olacağı da gelen haberler arasında bulunuyor ancak bu kesin bir bilgi niteliğinde bulunmuyor. BMW’nin bu yeni model Sedan ve Station Wagon araçlarının tanıtımına dair ise henüz açıklanmış bir tarih bulunmuyor ancak araçların satışının tanıtımdan hemen sonra Avrupa’da başlaması bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Çağrı diyor

    Sıradan bir arabadan daha üstün birşey dış görünüş çok güzel

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası