Enpara Şirketim Nedir?

0

QNB Finansbank’ın internet bankacılık sistemi olarak ülkemizde bankacılık faaliyetleri gösteren enpara, bireysel müşterileri dışında küçük ve orta ölçekli kuruluşlara da hizmet vermektedir. Enpara Şirketim adı altında vermiş olduğu bankacılık hizmetleri tamamen şirket ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek adına vermektedir. Enpara Şirketim nedir? detaylarına hep birlikte bakalım.

İnternet sitesi üzerinden şirket hesabınız için veya şirketiniz adına çekeceğiniz kredi için form doldurarak başvuru yapabildiğiniz Enpara Şirketim için bir şahıs şirketine sahip olmalı veya limited şirketine sahip olmalısınız.

Maaş ödemeleri, vergi ödemeleri, bankacılık işlemleri yapabileceğiniz Enpara Şirketim uygulaması ile birçok hesap işleminde ücret ödemiyorsunuz. Hesap açma sırasında size 3 yıl masraf kesintisi yapmama garantisi veren ve tüm bankacılık işlemlerini şirketiniz adına ücretsiz olarak alabileceğiniz Enpara Şirketim ile bankacılık işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Güvenli Mi?

Enpara bankacılık uygulaması ülkemizde çok yaygın olarak kullanılan bir sistem olup bireysel müşterilerin yanında şirket müşterilerinin sayısı ile de birçok bankayı geride bırakmıştır. Uluslararası alanda çok yaygın olarak banka şubelerine sahip olan QNB bankasının ülkemizdeki internet bankacılık sistemi olarak  kullanılan Enpara Şirketim ile tüm işlemlerinizi güvenli bir şekilde hızlıca yapabiliyorsunuz. Enpara Şirketim nedir? sorusuna yanıt verdik, peki avantajları nelerdir?

Enpara Şirketim Avantajları Nelerdir?

1.) Şirketinizin tüm maaş ödemelerini online olarak dilediğiniz zaman dilediğiniz şekilde kolayca ödeyebilirsiniz.

2.) SGK ile olan işlemlerinizde yapmanız gereken ödemeler için kesinti problemi yaşamadan kolayca ödeme yapabilirsiniz.

3.) Yüksek faiz oranları ile yatırımlarınızı daha karlı hale getirebilir, şirketinizin mevduatlarını günlük olarak faize yatırarak günlük birikimler yapabilirsiniz.

4.) 3 yıl boyunca herhangi bir bankacılık işleminizde kesinti yaşamadığınız gibi hiçbir şekilde işlem ücreti de alınmamaktadır.

5.) Düşük faiz oranları ile kredi kullanma imkanına sahip olabildiğiniz Enpara Şirketim uygulamasında şirketiniz için maddi kaynak yaratabilirsiniz.

6.) Ayın Enparalısı olarak +1 puan faiz oranı ile yatırımlarınızı değerlendirebilir, mevduatlarınızın durduğu yerde değerlenmesini sağlayabilirsiniz. Hoş geldin faiz oranı ile daha fazla kazanabilirsiniz.

7.) Cazip oranlar üzerinden döviz alım ve satımı yapabilir, düşük makas aralığı ile daha karlı alım satım yapabilirsiniz. 7/24 döviz işlemi yapabileceğiniz Enpara Şirketim ile her zaman kazanabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası