2021 Land Rover Piyasadaki Dengeleri Değiştirecek

0

Hibrit motora sahip olması beklenen 2021 Land Rover rekabeti körükleyecek özelliklere sahip. Land Rover ailesinin belki de en uygun fiyatlı yeni üyesi olan Discovery, 2021 modeliyle Avrupa’daki rakiplerini yakalayarak fark atacak. 2021 model Discovery, piyasaya hibrit motorla çıkmaya hazırlanıyor. Land Rover üyesi olan modellerde görkemiyle fark yaratan Range Rover koleksiyonu, otomobil tutkunlarının her zaman gözdesi olmayı başarıyor.

Range Rover’a alternatif yaratan ve çok yönlü bir SUV olarak nitelendirilen Land Rover Defender, yetenekli yeni nesil özellikleriyle fark yaratmayı başarıyor. Tüketicinin uygun fiyat beklentisini karşılamak için kolları sıvayan şirket, lüks sayılabilecek bir SUV deneyimi yaşatmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Land Rover Discovery

Yedi koltuğun yanı sıra kalabalık ailelerin market alışveriş hacmine uygun bir bagaja sahip olan Land Rover Discovery, şehir içi kullanım için büyük bir avantaj yaratıyor. Son yıllarda elektrikli araç piyasalarında artan rekabet şartları güz önüne alındığında 2021 model Land Rover Discovery’nin hibrit motorla fark yaratacağı söylenebilir.

Avrupa’da talep fazlalığına yanıt verebilmek için hibrit motora ek olarak, benzinli ve dizel seçeneklerle de vitrinlerde yerini olacak olan model, kendini her açıdan yenilecek. Benzinli modelde; 300 beygir gücündeki 2.0 litrelik çift turbolu motor dikkat çekiyor. Dizelde ise; 3.0 litreye kadar uzayan dört ve altı yelpazeli seçenekler mevcut

Discovery Eksiklerini Tamamlıyor

Beğenilen Discovery eksiklerini hibrit motorla tamamlarken, Range Rover, Evoque benzinli modellerinde de hibrit teknolojisinden destek alıyor. 48 voltluk teknolojiyle Land Rover Discovery’e taşınacak olan özellik, Avrupa’da giderek yaygın hale gelen ve katılaşan emisyon kurallarının da uygulanabilir hale gelmesine katkı verecek. Çok sıkı bir şekilde kontrol edilen emisyon kuralları sürücüleri de hibrit modellere yönlendirecek.

2021 Land Rover Piyasadaki Dengeleri Değiştirecek

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası