2018 Land Rover Discovery SVX Tanıtıldı

0

Land Rover firmasının amiral gemisi olan Discovery SVC, SUV otomobillerde yakaladığı satış başarısı ile ilk akla gelen markalar arasında yer alıyor! Land Rover, geçtiğimiz yıllarda Range Rover ailesi için SVR modelini piyasaya sürmüştü. Bu seride yakaladığı satış başarısı ile Discovery modeli için ayrı bir çalışma yapan yetkililer, süper şarj beslemeli, 5 litrelik motor ve geliştirilmiş altyapısı ile beraber piyasada büyük oynamaya hazırlanıyor! Şimdi gelelim 2018 Land Rover Discovery SVX’e!

Teknik açıdan aracın boş ağırlığı 2,5 tonluk bir yapı bulunduruyor. 5,0 litrelik V8 süper şarj beslemeli benzinli bir üniteye sahip olan 2018 Land Rover Discovery SVX, aynı zamanda 525 PS, 517 Beygir, 625 NM Tork gücü barındırıyor. 8 ileri QuickShift şanzımanı barındıran araç, 0 ila 100 kilometre arasına yalnızca 5,6 saniyede çıkıyor. Güçlü bir motora sahip olmasından dolayı özellikle hız ve güvenlik seven kişiler bu araçla beraber istediği performansı yakalayabilecekler. Aynı zamanda önde 6 pistonlu 380 mm, arkada ise 365 mm arka fren diskleri yer almaktadır. Goodyear marka lastik barındıran araçlarda yol tutuşu yakalamak hiç de zor değil! Yaklaşma 38 derece, uzaklaşma 35 derece, rampa açısı ise 29 derece olarak arazi yeteneklerini öne çıkartıyor. 2018 Land Rover Discovery SVX kasa otomobilde 10 inçlik HD dokunmatik ekran yer alıyor.

2018 Land Rover Discovery SVX Teknik Özellikleri

2018 Land Rover Discovery SVX satın almak isteyen kullanıcılar, aracın teknik özelliklerini gördükten sonra bu otomobile fazlaca yönelecekler. Şimdi tüm teknik özelliklere harfiyen değinelim;

  • Motor Gücü: 5,0 litre V8 525 PS / 625 NM Tork (Süper şarj benzin deposu)
  • Şanzıman: 8 ileri QuickShift otomatik şanzıman
  • Performans: 0 / 100 km: 5,6 saniye
  • Yakıt Tankı: 89 litre
  • Boş ağırlık: 2516 kg

2018 Land Rover Discovery SVX, yollarda farklı bir bakış açısı kazandırmak adına tasarlanmış! Muhteşem sürüş deneyimleri yaşamak ve kalitesiyle göz kamaştıran bir otomobile sahip olabilmek için siz de hemen Land Rover mağazalarına gidebilir ve 2018 yılına damgasını vuran bu otomobil hususunda daha net bilgiler edinebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası