2020 Land Rover Defender’ın Nefes Kesen Performansı

0

Zorlu yolların ve engebeli bölgelerin canavarı Land Rover Defender zorlu şartlarda yapılan bir testin ardından satışa çıkmaya hazır hale gelecek. 2020’de satışa sunulacak olan yeni model, kafalardaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldıracak bir performans sergiledi.

Yeni defender 110, düşük beklentileri tamamen hayal kırıklığına uğrattı. Pek çok araba meraklısı, bu yeni modelin, eskisinin dayanıklılığına sahip olamayacağını düşünse de yapılan test sürüşü onlara yanıldıklarını ispatladı.

Eski modelin dayanıklılığı ile yani modelin modern görünüşünü bir araya gelen bu son seri, meraklılarının hayranlığını kazanacağa benziyor. Engebeli yollarda muhteşem performans sergileyen defender 110, aynı zamanda hız limiti tanımlama özelliğine de sahip.

İnanılmaz Dayanıklılık

Test sürüşünün bir bölümü, ralli şartlarında yapılan defender 110, arazi şartlarına inanılmaz uyum sağlamasının yanı sıra, bu sert koşullar altında beklenenin üstünde bir performans da sergilemiş oldu. Büyük çukurlardı ve su birikintilerini harika şekilde atlatmayı başaran defender 110 kendini tekrar kanıtlamayı da başardı.

2020 yılı itibari ile satışa sunulması beklenen yeni modelin, klasik defenderlar ve Land Rover’ in modern serileri arasında bir köprü görevi edinmesi de bekleniyor. Eskinin dayanıklılığı ve yeninin kullanışlılığı bu modelde bir araya gelirken, ortaya çıkan bu muhteşem aracın meraklısının hayranlığını uyandırmasını bekliyor.

Harika Bir İş Aracı

Dağ yolu, arazi yolu, eski bölge toprak yollardaki fabrikalar gibi asfaltın henüz işlenmediği yollarda, harika bir iş çıkaran bu araç, özellikle çiftlik, arazi, tarla, bağ evi gibi yerlerde çalışırken kullanmak için oldukça ideal. Bu tip yerlerdeki ulaşım, diğer model araçları yolun özellikleri yüzünden zorlanırken defender 110 ile bu iş çocuk oyuncağı olacak.

Ulaşımın yanı sıra belli bir kapasitede yük taşımak da mümkün olacağı için kullanımın sağladığı ekstra fayda, aracı daha da çekici hale getireceğe benziyor. Son derece güvenli ve kapsamlı bu araç sayesinde her türlü zorlayıcı koşulda güvenle seyahat etmek de mümkün olacak. 2020’nin yeni yol canavarı, yakında sizlerle.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası