Volkswagen, Çığır Açacak Klima Teknolojisini Duyurdu

0

Üstün Alman Teknolojisi patentli Volkswagen klima konusunda çığır açacak modelini duyurdu. Yeni otomobillerinde sunacağı araç klima sistemi ile Volkswagen, kendini aştı diyebiliriz. Bugüne kadar hiçbir araç sisteminde bulunmayan ve yeni nesil bir klima çözümü olarak ortaya çıkan gelişme, elbette Alman mühendisliği eseri olarak adından oldukça söz ettirecektir.

Araç iklimlendirme sistemleri ya da bir diğer adı ile araç klimaları, sıcak havalar için oldukça önemlidir. Bunun farklında olan Volkswagen, yeni Golf serisinde yepyeni bir klima sistemi kullanacak. Duyunca şaşıracağınız ve belki de kıskanacağınız bu özellik, Air Care Climatronic adı altında oluşturuldu. Alışılagelen klima sistemlerinden oldukça farklı olan bu sistem, kişiye özel kullanımı ile ön plana çıkıyor.

Yeni Golf ve Kişiye Özel Klima Sistemi

Yeni Golf’ün sahip olacağı Air Care Climatronic klima sistemi, üç bölge kontrolü ve gelişmiş bir teknoloji ile farklı bir iklimlendirme deneyimi sunacak. Merkez paneli üzerinden yönlendirilebilecek olan bu akıllı klima teknolojisi, üç farklı bölgeye üç farklı şekilde iklimlendirme uygulayabilecek ve aynı zamanda ses ile kontrol edilebilecek.

Ortamın ısındığını düşündüğünüz anda Sıcak oldu, soğuduğunu düşündüğünüzde ise Üşüdüm demeniz yeterli. Akıllı teknoloji ile ortamın ısısını size göre dizayn edecek 8. Nesil Volkswagen Golf, ileri teknolojinin son ürünü.

Yeni Volkswagen Golf GTI

2021 model Volkswagen Golf GTI ile birlikte, yeni nesil klima sistemi deneyimi yaşanabilecek. İlk olarak Mart 2020 tarihinde Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması beklenen Volkswagen Golf GTI, diğer teknik özellikleri ile birlikte sahip olduğu özel klima teknolojisi ile de oldukça konuşulacak. Aracın Türkiye satış fiyatlarının ne olacağına dair henüz bir bilgi bulunmasa da bu aracın yakın gelecekte Türkiye’de faaliyete geçecek Volkswagen Fabrikası’nda da üretilmesi bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası