Rapora Göre; VW, Huawei’den Oto Sürüş Ünitesi Satın Almak İçin Huawei İle Görüşüyor

VW yöneticileri, birkaç aydır Çinli şirketle anlaşmayı müzakere ediyor.

0

 

BERLİN – Bir Alman iş dergisi, Volkswagen Grubu’nun Çinli Huawei ile otonom bir sürüş ünitesi edinme konusunda görüşmelerde bulunduğunu söyledi.

Kaynaklara dayandırdığı haberine göre, VW yöneticileri, VW’nin henüz yetkin olmadığı teknoloji sistemlerini içeren anlaşmayı birkaç aydır müzakere ediyor .

Otomobil üreticileri ve teknoloji şirketleri, pek çok kişinin mobilitenin geleceğini düşündüğü şeye erken bir liderlik sağlamayı amaçlayan otonom sürüşe milyarlarca dolar yatırım yapıyor.

Şirketin akıllı araç işinde üst düzey yönetici olan Wang Jun, geçen yıl yaptığı açıklamada, Huawei’nin 2025 yılına kadar sürücüsüz otomobil teknolojisi geliştirmeyi hedeflediğini söyledi.

VW CEO’su Herbert Diess Çarşamba günü yaptığı açıklamada, otomobil endüstrisinin 25 yıl içinde yaygın otonom sürüş görmesini beklediğini ve şirketin yazılımda kendi kendine yeterliliğini artırmak için yeni ortaklıklar peşinde olduğunu söyledi.

Motosiklet performans arttırma nasıl yapılır? Bilgilerine de bakabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası