Hyundai Elantra Performansın Yeniden Yorumu

6

Hyundai’nin kendine özgü tasarım felsefesi ile yenilenen Hyundai Elantra sportif ve son derece şık olarak tasarlanmış yapısı ile gözleri üzerine çekmeyi başarmış durumda. Yeni Elantra yola hakim duruşu ve sofistike profili ile güven veriyor. %53 daha fazla ultra yüksek mukavemetli çelik oranı ile geliştirilmiş şasi sağlamlığı daha iyi yol tutuşu, dayanıklılık ve performans sağlamakta.

Tamamen yenilenmiş ve yüksek teknolojiye sahip gövde tasarımı ile Yeni Elantra sportif yapısı, optimize edilmiş teknolojileri ile stabilite ve yakıt verimliliğini en yüksek seviyeye çıkaracak şekilde tasarlanmış durumda. Eşi benzeri olmayan kompakt bir araç Yeni Elantra. Modern ve seçkin görünümü olağanüstü performansına uyumlu şekilde tasarlanmış durumda.

Tekerlek bölgesinde dönen hava, menzilinizi ve sürüş güvenliğinizi artırmak üzere sürüş boyunca en aza indirilmiş. İdeal tutuş sağlayan krom kapı kolları, aracın yan dış tasarımının inceliğini vurguluyor. Yüksek hızlarda bile mükemmel performans gösteren aerodinamik silecekler aracın lüks görünümünü tamamlamakta..

Hyundai Elantra Detayları

Malzeme ve tasarımdaki kusursuz üstünlük, sınıfının da üzerinde davetkar bir konfor ve lüks havası yayıyor. Yeni Elantra, hayatınızın önemli bir parçası haline gelecek son teknoloji özellikleri ile modern sürücülerin zorlu isteklerini karşılıyor. USB kablosu kullanarak istediğiniz zaman telefonunuzu da bağlayabilirsiniz. Dahili ışıklandırılmış makyaj aynası ile, aynaya dönüp bir daha bakmak isteyeceksiniz. Elektrikli cam kumandaları, optimum ergonomi ve kullanım kolaylığı sağlamak için sürücü kapısı üzerinde konumlandırılmış.

Üstün dinamiklikte bir deneyim sunmak için ile önemli oranda optimize edilmiş sürüş özellikleri güçlü ve aynı zamanda rahat, sakin bir gezinti sunar. 1.6 MPi benzinli motor, 6.300 devirde maksimum 127 ps ve 4,850 devirde 155 nm. tork üretir ve 1.6 litre dizel motor da; 4.000 devirde maksimum 136 beygir güç ve DCT’li modellerde 1.750 devir itibariyle 300nm tork üretmekte.. Önde son teknoloji MacPherson süspansiyon ve arkada torsiyon çubuğu ile sürüş dengesi güvence altına alınmış durumda.

Optimize süspansiyon tasarımı, gelişmiş direksiyon tepkisi ve daha iyi sürüş deneyimi sunuyor. Yeni Elantra’nın sürüş konforu , Yenilenen yay ve amortisör tasarımı sayesinde artırılmış. Akıllı güvenlik tedbirleri ile donatılmış olan Yeni Elantra, sürüş performansının tüm parametrelerine yeni standartlar getiriyor. Sürücüyü gitmek istediği yolda tutmak için araç stabilitesini güvenle koruyor. Ani frenleme ya da direksiyon manevraları esnasında optimum şekilde kontrol sağlıyor.

Lastik basınç takip sistemi (TPMS), daha iyi yakıt verimliliği, güvenlik ve performans sağlamak ve bunu korumak üzere sürücüyü, lastiklerin hava basınçlarına dair bilgilendiriyor. Eşsiz bir sürüş deneyimi yaşatan sürücü odaklı teknoloji özellikleri ile konforun kontrolün ve şıklığın tadına varabilirsiniz.  Küçük eşyalarınızı, orta konsolun altında bulunan gizli eşya gözünde güvenle saklarken bir yandan da opsiyonel sürgülü kol dayama ile sürüş konforunu artırın. Ön camda buğulanma oluştuğunda, sensörler camı temizlemek ve optimum düzeyde görüş netliği sağlamak üzere havalandırma tertibatını harekete geçiriyor.

Bunları da beğenebilirsin
6 Yorumlar
  1. Taner Kara diyor

    Uzun zamandır araştırdığım bir otomobil Hyundai Elantra. Nihayet 2018 yılında almayı başardım ve övgülerini, beğenisini herşeyini hak ediyor.

  2. Murat Öztürk diyor

    Hyundai serisinin en sevdiğim araçlarından Elentra. Gerek yakıt tasarrufu gerek performansı olsun her detayını hep çok sevdim ve sonunda kavuşacağım aracıma.

  3. Celal diyor

    Aynı araçtan ben de aldım, Ankara şehir içi 8.5 litre 140 km ortalamam. Şehirler arası 450 km de 6.6 , otomatik vites modeli mevcut.

  4. Zafer diyor

    Yorumlar ve bilgiler için teşekkür ederim Hyundai Elantra alma arifesinde otomobil daha da içime sindi.

  5. Davut diyor

    Kesinlikle, mükemmel..

  6. anyaOl diyor

    Bu noktaların en yüksek sayısına ulaştı. Bunun çok farklı bir kavram olduğunu düşünüyorum. Tamamen size katılıyorum.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası