2021 Hyundai Tucson N Line Tanıtıldı

0

Geçtiğimiz yılın sonra çeyreğinde Hyundai tarafından Tucson modelinin tanıtımı gerçekleşmişti. Merakla beklenen SUV model yeni nesli birlikte tamamen elden geçirilmiş ve kaputunun altında da ciddi değişikliklere yer vermişti. Bugün ise Güney Koreli üretici sevilen modelin 2021 Hyundai Tucson N Line modelini görücüye çıkarttı.

Normal Tuscon modeline göre daha detaylı bir şekilde ele alınan araç N Line versiyona özel daha dinamik sürüşler için süspansiyon sistemi özel olarak ayarlanmış. Yapılan geliştirmeler ile birlikte Tucson N Line modelinin sürücü tepkilerine daha hızlı ve tutarlı tepkiler verdiği kaydediliyor. Elektronik olarak da mücadele edilebilir süspansiyonlar sayesinde ayrıca normal mod kullanımında da aracın konfor odaklı bir hale geldiği belirtilmekte. Otomotiv devi süspansiyon geçişlerinin direksiyon tepkilerinde ciddi oranda değişikler yaşattığını da açıkladı.

2021 Hyundai Tucson N Line modeli normal versiyona oranla daha iyi tepkiler vermesi adına süspansiyon sistemini kullanırken, tasarım olarak da normal Tuscon’dan tamamen ayrı tutulmuş. Daha agrasif bir yapısı bulunan N Line gövde kiti, çift egzoz çıkış sistemi, 19 inç’lik yapıdaki jantlara sahip. Ayrıca N Line özel olarak geliştirilen Shadow Gray (Hayalet Gri) isimli renk seçeneği de sadece bu versiyonda kullanılabiliyor. Bu renk seçeneğinde sütunlar ve tavan renkleri de siyah olarak geliyor.

2021 Hyundai Tucson N Line Detayları

Yukarıda belirttiğimiz Hayalet Gri renk seçeneğinin yanı sıra çift renk seçeneği olarak 4 farklı daha alternatif yer alıyor. Ayrıca N Line modelinin ikide ayrı tek renk seçeneği bulunuyor. Bu renk seçenekleri ise eski versiyon N Line seçenekleri ile tamamen aynı durumda.

Dış tasarımda olduğu gibi N Line versiyonunda iç tasarımda da elbette ki değişiklik bulunuyor. Şoför ve yan ön koltuklarda N Line amblemleri gözden kaçmıyor. Geliştirilmiş ve elden geçirilmiş koltuk yanal destekleri, kabin içi kırmızı dikişler, siyah tavan, siyah parlak kapmalar, metal pedallar ile N Line modelinin sportif havası iç tasarıma da taşınmış durumda.

2021 Hyundai Tucson N Line Motor Seçenekleri

Yeni nesil Hyundai Tucson N Line modelinin kaputunun altında normal Tuscon modellerinde yer alan motor seçenekleri geçerli olacak. Bu seçeneklerden öne çıkanlar ise 1.6 litrelik hacime sahip turbo benzinli, 1.6 dizel, 1.6 hibrit ve 1.6’lık bir de plug-in hibrit yer alıyor. Bu motor seçenekleri her ne kadar eski versiyon Tuscon’larda da görmeye alıştığımız seçenekler olsa da artık daha fazla alternatifle sunuluyor. Üstelik bir çok motor seçeneği artık hafif hibrit teknolojisine de sahip. Elektrikli motor destekleri sayesinde SUV modeller artık daha tasarruflu ve daha performanslı hale geldiler diyebiliriz. Araç hakkında diğer detaylar ise önümüzdeki günlerde gün yüzüne çıkacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası