2020 Hyundai Santa Fe Gün Yüzüne Çıktı

1

Güney Koreli otomotiv üreticisi olan Hyundai’nin 2018 yılı itibariyle otomotiv piyasasına kazandırdığını Santa Fe modeli yeni yüzü ve platformu ile nihayet tanıtıldı. Tüm dünyada son sürat devam eden SUV furyasına yetişmek için yenilenerek gelen 2020 Hyundai Santa Fe modeli ciddi bir operasyon geçirmiş durumda. Eski jenarasyona oranla büyük değişim gösteren aracın ön ızgara bölümü donanım seviyesine göre de şekil değiştirebiliyor. Ön kısıma konumlandırılan T şeklindeki LED farlar ve bu kısımı domine eden ızgara ile SUV model kusursuz bir görünüme kavuşmuş diyebiliriz.

2021 Hyundai Santa Fe

2020 Hyundai Santa Fe modeline yan profilden baktığımız zaman ise jant tasarımının da 20 inç’lik yapıya kavuştuğunu görüyoruz. Arka kısımda yer alan bagaj kapağı boyunca konumlandırılan arka LED stoplar ise SUV modelde yaşanan ciddi değişimler arasında yer alıyor. Araç hakkında Hyundai tarafından henüz teknik detaylar bilgisi verilmemiş olsa da, platform değişikliği sonrasında kaputun altında bir elektriklenmenin kaçınılmaz olduğunu söyleyebiliriz. Tüm hatlarda olduğu gibi Santa Fe modelinin iç tasarımında da ciddi değişimler ve teknolojik yenilikler olduğunu görüyoruz. Bu ciddi teknolojik yeniliğe ise markanın “Zemin Modu” isimli sistemini örnek gösterebiliriz.

2021 Hyundai Santa Fe

2020 Hyundai Santa Fe Detayları

Otomotiv devinin “Zemin Modu” ismini verdiği sisteme öncelikle biraz açıklık getirelim. Bu teknolojik yenilik sürüş sisteminin dinamiklerini sürücü komutlarıyla yönetebilmesine olanak sağlıyor. Araç sürücüsü kar, kum, çamur ve pek çok diğer modlar arasında kolayca geçiş sağlayabiliyor. Bunun yanı sıra iç kısımda gerçekleşen en önemli değişimlerden bir diğerine ise Santa Fe‘nin vites kolundan kurtulmasını örnek gösterebiliriz. Hyundai bu boşluğu ise fiziksel tuşlar ile donatarak sürücüsüne daha fazla hakimiyet alanı sunmuş. Konsol bölgesinde 10.25 inç’lik bir bilgi eğlence sistemine de kavuşan SUV model ayrıca 12.3 inç’lik dijital gösterge paneliyle de yeni trende uyum sağlamış. Eylül ayı itibariyle yollarda olması beklenen Santa Fe‘nin fiyat, motor ve diğer teknik detaylarının da bu dönemlerde su yüzüne çıkması bekleniyor.

2021 Hyundai Santa Fe

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Mahsun diyor

    Arabalar ile ilgili güzel bir haber sitesi öneririm

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası