Karsan Polonya’daki Otobüs İhalesini Kazandı

0

Ülkemizin önemli ticari araç üreticilerinden birisi olan Karsan, Polonya’da Plock Belediyesi tarafından açılan otobüs ihalesini kazandı. İhale kapsamında Plock Belediyesi’ne toplamda 7 adet olmak üzere 8 metre uzunluğa sahip olan Atak modelleri teslim edilecek. Plock şehrinde maksimum 12 metre otobüslere izin verildiğini belirten Karsan, gönderilecek olan Atak modellerinin şehir için büyük bir avantaj sağlayacağını belirtti.

Aslında bu ihale Karsan’ın Polonya’daki ilk başarısı da değil. Daha öncede Atak ve Jest modellerinden ülkeye 41 adet araç teslimatı yapılmış. Karsan’ın Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu’da yaptığı açıklamada Plock Belediyesi tarafından yapılan ihalenin Karsan tarafından alınmasının oldukça memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Karsan Açıklaması

Ayrıca Muzaffer Arpacıoğlu; ”Farklı yolcu kapasitelerine ve ebatlarına sahip olan araçlarımızla, dizel ve elektrikli araç seçeneklerimiz ile başta Avrupa pazarı olmak üzeri bölgelerin ihtiyaçlarına göre araçlar üreterek, yollar da daha fazla km yaparak her geçen gün Karsan olarak daha çok tercih edilmeye devam ediyoruz. İhracat hedeflerimizi önceki yıllara oranla daha yüksek tuttuğumuz 2020 yılının da ilk satışını Polonya’ya gerçekleştirdik. Plock şehrinde de artık Atak otobüslerimizi görecek olmamızdan oldukça mutluyuz.” açıklamalarına yer verdi.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası