Volkswagen Beetle Parçalarından Motosiklet Yapıldı

0

Volkswagen’in en sevilen modeli olan Beetle, bir motosiklete ilham kaynağı olmayı başardı. Aracın sadece çamurluklarının kullanıldığı motosiklet, görenleri kendine hayran bırakmayı başarıyor! Volkspod adı verilen Volkswagen beetle parçalarından motosiklet, sektördeki yaratıcılıktan ilham alırken, sürücülerin dikkatini çekmeyi başarmış görünüyor. Bir döneme damga vuran, halen üretilmediği içinse değeri sürekli artan Beetle, ufak değişikliklerle ortaya harika araçlar çıkaracak özelliklere sahip.

Sevilen Arabadan Sıra Dışı Motosiklet

Brent Walter isimli tasarımcı, popülaritesini hiç yitirmeyen Beetle’a el atarak, sevilen tasarımı farklı bir şekilde yorumladı. Bir bakanın dönüp bir kez daha baktığı yeni tasarım, Beetle görünümlü bir motosiklet olarak dikkat çekiyor.

Kendini “Yeni ve yaratıcı şeylerin üreticisi” olarak tanımlayan tasarımcı, Beetle şasisi üzerine inşa ettiği araçla, yeni nesil ulaşım modeline sağlam bir alternatif getirmeyi başarıyor. Bugüne kadar ortaya hiç çıkarılmamış olan bu model, karşıdan bakıldığı zaman Volkswagen Beetle görünümlü bir motosiklet imajı çiziyor.

Volkswagen Beetle Parçalarından Motosiklet Yapıldı

Volkspod’un Yapısı

Tam anlamıyla bir motosiklet olarak tanımlanabilecek olan Volkspod, dış görünüşüyle tam bir Beetle kopyası. Markayla bütünleşmiş olan çamurluklardan yola çıkılarak yollara düşen motosiklet, renkleriyle de beğeni topluyor. Ön kısımdaki Volkswagen logosu motosikletin değerini artırırken, aracın dengeli duruşu güvenlik tedbirlerinin tam olduğunu da gözler önüne seriyor.

Yine Beetle’dan izler taşıyan ön ve arka kısımdaki lambalar, modele büyük bir hava katıyor. Orijinal parçalara sadık kalınarak tasarlanan Volkspod üzerindeki farlar için Beetle’ın yedek parçaları kullanılmış. Farların orijinal haline sadık kalınması tasarıma büyük bir estetik değer katıyor ve marka bağımlılarını memnun ediyor.

Tasarımın Teknolojiyle Buluşması

Tasarım bir modelin 2019 teknolojisiyle buluştuğu Volkspod, kullanıcısını bir zaman yolculuğuna çıkarıyor. Geçmişten günümüze kadar geçen süreci tam olarak yansıtan tasarımın seri üretime girip girmeyeceği ise halen gizliliğini koruyor.

Mavi ve yeşil tonlardaki motosiklet, motor tutkunlarının beğenisine sunulurken, Volkswagen Beetle’ın asla unutulamayacağı da bir kez daha ortaya çıkmış oluyor. Yaratıcılıkta sınır tanımayan Brent Walter, yarattığı yeni nesil ulaşım aracıyla özellikle şehir içi yolculukta eğlencenin ve tasarımın ön plana çıkmasını sağlamış oluyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası