Karsan Üretim Arasını Bitirdi, Fabrika Tekrar Açılıyor

0

Corona virüs salgını devem ederken, otomotiv şirketlerinden birer birer faaliyete geçme kararları açıklanıyor. Bursa merkezli faaliyetlerine devam eden Karsan, 1 Nisan itibariyle aldığı üretime ara verme kararı sonrasın da, 20 Nisan’da tekrardan üretime geçeceğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde üretim arasının bittiğini duyuran Anadolu Isuzu ve Mercedes-Benz Türk grubu da tekrardan üretime geçeceklerini duyurmuştu. Üretim kararı alan son üretici Karsan’da, Sağlık Bakanlığı tavsiyelerine uyarak minumum personel ile üretime devam edeceğini belirtti.

Karsan, üretim kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP)’a yaptığı açıklama ile duyurdu. 26 Mart 2020 tarihi itibariyle corona virüs salgınının yayılmasını azaltmaya yönelik verilen üretim arası kararı, 20 Nisan itibariyle son bulmuş olacak. Faaliyet kararlarının yanı sıra en son Bentley ve Aston Martin üretim arasını uzatmıştı. Üretime devam etme kararı alan markaların bu girişimleri nasıl sonuçlar doğuracak hep birlikte göreceğiz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası