ING Bank Destek Hesap Nedir?

0

ING Bank Destek Hesap, hesabınızla yeterli bakiye olmadığında limitiniz tutarınca nakit para çekmenizi ve alışveriş yapmanızı sağlayan bir kredili mevduat hesabıdır. Destek Hesap ile;

  • 7/24 ING Bank ATM’lerin para çekebilir
  • EFT ve Havale işlemlerini gerçekleştirebilir
  • Nakit Kartınız ile alışveriş yapabilir
  • Kredi kartı ya da kredi taksitinizi ödeyebilir
  • Fatura ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilir, otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz

Dilerseniz Destek Hesap limitinizden harcadığınız tutarı taksitli olarak geri ödeyebilirsiniz.

ING Bank Destek Hesap Nasıl Açılır?

Destek Hesap kullanmak için öncelikle bankanıza kredi mevduat hesabı başvurusunda bulunmanız gerekir. Hesap başvurusunda bulunmak için ING Bank şubelerini ziyaret edebilirsiniz. İşlemlerinizi şubeye gitmeden gerçekleştirmek isterseniz 0850 222 06 00 numaralı Çağrı Merkezinden, ING Bank ATM’lerinden, ING.com.tr ya da ING Mobil uygulaması üzerinden işleminizi kendiniz de yapabilirsiniz.

Bankanız tarafından değerlendirilen kredi mevduat hesap başvurunuzun sonucu kısa mesaj ile bildirilir. Başvurunuzun olumlu sonuçlanması durumunda bankanız tarafından belirlenen hesap limitini hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Destek Hesabınızın minimum kullanım tutarı ATM’den nakit avans çekme işlemlerinde 50 TL, diğer işlemlerde 100 TL’dir.

Destek Hesap limitinizden yaptığınız harcama tutarı hesabınıza para girişi olduğunda otomatik olarak bakiyenizden düşülür. Harcamanızı taksitlendirdiyseniz yalnızca içinde bulunduğunuz ödeme döneminin borç tutarı kadar tahsilat yapılır.

Destek Hesabınızdan yaptığınız işlemlerin detaylarını ve son ödeme tarihlerini hesap özetinizden kontrol edebilirsiniz. Hesap özetiniz her ay bankanız tarafından kayıtlı mail adresinizi elektronik olarak gönderilir. Son ödeme tarihi geçen borç ve taksitleriniz anapara üzerinden faize tabi tutulur. Son ödeme tarihi geçtiği halde ödemesi yapılmayan hesaplar Destek Hesap gecikme statüsüne alınır.

ING Destek Hesap Günlük ve Aylık Faiz Oranları

Destek Hesap bakiyenizi kullanmadığınız sürece hesabınıza faiz, komisyon ya da işlem ücreti yansıtılmaz. Hesap limitinizden yapacağınız harcamaların faiz oranı ise %1.25’tir. Vergiler ve ek ücretlerle birlikte Destek Hesabınızdan yaptığınız her 100 TL’lik harcama için 100,40 TL geri ödeme yapmanız gerekir.

Destek Hesabınızdan harcadığınız tutar için ödeyeceğiniz faiz oranını ve tutarı öğrenmek için ING.com.tr adresine giderek Destek Hesap Hesaplama Aracı ve Taksitli Destek Hesap Hesaplama Aracını kullanabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası