Faizsiz Nakit Avans Veren Bankalar

0

Bankalar müşterilerin hayatlarını kolaylaştırmak için birçok hizmet sunmaktadır. Şüphesiz ki bunlardan biri de nakit avans özelliğidir. Bu özellik sayesinde nakit ihtiyacınız olduğunda kredi kartınızdan nakit çekebilirsiniz. Ancak bu şekilde para çektiğinizde banka tarafından uygulanan faiz oranları kredi faiz oranları ile kıyaslandığında çok daha yüksektir. Ayrıca bir de hizmet kullanım ücreti ödersiniz. Dolayısıyla pek de avantajlı bir özellik değildir. Öte yandan faizsiz nakit avans veren bankalar da bulunmaktadır. Yazımızın devamında sıfır faizli nakit avans veren bankalar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Faizsiz Nakit Avans Nedir?

Yaşadığımız dönemde insanlar hem de piyasalardaki durgunluk hem de çeşitli ekonomik sıkıntılar yüzünden nakit sıkıntısı çekmektedir. Bu sebeple en ufak bir nakit ihtiyacında dahi kişiler zor durumda kalmaktadır. Bankalar da hem ekonomiyi yeniden canlandırmak hem de müşterilerine yardımcı olmak için faizsiz nakit avans sunmaktadır. Bu uygulama kişilerin anlık parasal ihtiyaçlarını gidermeleri için sunulan ufak çaplı kredi gibi düşünülebilir. Tek farkı faiz oranı olmaması ve limitinin daha düşük olmasıdır.

Faizsiz Nakit Avans Limiti Nedir?

Bankalar tarafından böyle bir hizmet sunulmasının en büyük amacı müşteri memnuniyetidir. Ancak nakit avans limitleri her bankanın kendisi tarafından belirlenmektedir. Sadece 100 TL avans veren bankalar olduğu gibi 20.000 TL’ye kadar veren bankalar da mevcuttur. Ayrıca talep edilen avansın limiti arttıkça müşterilerin ihtiyaca yönelik daha ikna edici kanıtlar da sunması gerekebilir. Bu yüzden limitler ve diğer şartlar konusunda en doğru bilgiyi müşterisi olduğunuz bankadan öğrenebilirsiniz.

Faizsiz Nakit Avans Başvurusu Nasıl Yapılır?

Faizsiz nakit avans başvurusu bankadan bankaya farklı bir sistemle işlemektedir. Bu hizmet bir nevi kolay kredi uygulaması olduğu için bankaların talep ettiği gereksinimler ya da başvuru yöntemleri de değişebilmektedir. İnternet üzerinden başvuru kabul eden bankalarda müşteriler başvurularını internet bankacılığı üzerinden yaptıktan sonra nakit paralarını hesaplarından çekebilirler. Buna ek olarak bazı bankalar hiç başvuruya gerek olmadan ATM’den ücretsiz avans çekme hakkı tanımaktadır. Bu hizmet günlük para ihtiyacınızı karşılamak amacıyla tasarlandığından kredi başvurularındaki gibi karmaşık bir başvuru süreci yoktur. Ayrıca anlık ihtiyaçlarınız için de nakde hızlı bir şekilde ulaşmanız amaçlanmıştır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası