Yeni Tesla Elektrikli ATV Modelini de Görücüye Çıktı

0

Elektrikli araç üretiminde yaptığı ataklar ile sektörün yön vericisi olan Tesla bu kez de yeni Tesla Elektrikli ATV ile dikkatleri üzerine topladı. Tesla’nın kurucusu ve aynı zamanda CEO’su da olan Elon Musk, Los Angeles şehrinde Tesla Cybertruck için düzenlenen etkinlik sırasında, gelecekten çizgiler taşıyan pickup modeliyle beraber şirketin ürettiği ilk elektrikli ATV’yi de meraklılarıyla buluşturdu.

Benzin ve benzeri yakıt türleriyle çalışan bütün araçlara son vermekte kararlı olan elektrikli araç üreticisi Tesla, araç portföyüne yeni ürünleri katmaya devam ediyor. Şirket CEO’su Elon Musk, Tesla’nın Los Angeles’ta gerçekleştirdiği etkinlikte, Cybertruck ismi verilen ilk elektrikle çalışan pick-up modelini görücüye çıkardı. Fakat ünlü mucit Musk’ın tek sürprizi bundan ibaret değildi. Musk, bu tanıtım sırasında, Tesla’nın ilk elektrikle çalışan ATV modelinin de lansmanını yaptı.

Fütüristik Görüntü

Şirket Ceo’su olan Elon Musk’ın tanıtım sırasında ayrıntılarına inmediği ve detaylı bilgi vermekten kaçındığı bu yeni ATV, aynı tanıtımda gösterime çıkan Tesla Cybertruck gibi gelecekten çizgiler taşıyor. Bu özel ATV yalnızca Cybertruck’ın kargo kısmına sığmakla kalmıyor, aynı zamanda Tesla Cybertruck’ın bataryalarından da şarj edilebiliyor.

Yeni Tesla Elektrikli ATV Modelini de Görücüye Çıktı

Yani özetle bu iki araç arasındaki durumu, anne kanguru ve yavru kanguru ikilisine rahatlıkla benzetebiliriz. Bu özelliğe ek olarak Tesla Cybertruck’ın bagaj kapağından dışa doğru açılan ve uzayan, özel bir de yerleşik rampa bulunuyor. Bu sayede yeni elektrikli Tesla ATV ile bu araca benzer küçük çaptaki araçlar, rampayı kullanarak başkaca bir donanıma da gerek duymaksızın çok kolay bir şekilde Tesla Cybertruck’ın kargo alanına girebiliyorlar.

Cybertruck ile Tesla Elektrikli ATV Uyumu

Teslanın bu yeni elektrikli ATV’si ile Tesla’nın yeni tanıttığı pickup modeli Cybertruck arasında mükemmel derecede bir uyum bulunuyor. Tanıtımı, Musk tarafından yapılan bu yeni ATV’nin arazide gezmeyi seven tutkunların çok ilgisini çekeceği de ortada. Tesla’nın bu yeni elektrikli ATV’si için belirlediği fiyat noktasında ise bir bilgimiz bulunmuyor. Ayrıca bu yeni elektrikli ATV’nin donanımsal bazdaki özellikleri konusunda da bilgi sahibi değiliz. Fiyat ve özellikler konusunda Tesla’dan gelecek açıklamaları bekliyoruz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası