Bugatti Chiron Edition Noire Sportive Cenevre’de Sergilenecek

0

Bugatti Chiron, iki yüz ellinci rabası olan Bugatti Chiron Edition Noire Sportive ile görenleri büyüledi. Bugatti’nin Cenevre’de sergilenecek aracın görselleri büyük beğeni aldı. Chiron serüveninin yarısına ulaşmayı başaran Bugatti, üç yılı dolu dolu geçirdi. Sergilenecek olan iki yüz ellinci arabası Chiron Edition Noire Sportive mat siyah rengiyle son derece etkileyici bulunuyor.

Bugatti Chiron Edition Noire Sportive

Meraklısına Özel Tasarım

Bugatti, meraklısında özel araçlar üretiyor. Logosunu en etkileyici şekilde taşıyan marka nitelikli araçlarıyla tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Bugatti logosunu taşıyan ve özel yere sahip yeni araç Chiron Edition Noire Sportive olarak adlandırılıyor.

Saatte 420 kilometre hıza çıkabilen araçlarından sonra Chiron Super Sport 300+ modeli ile azami hızı 489 kilometereye çıkardı. Sadece 30 adet üretilecek arabalar şimdiden tükendi. Şirket son olarak Chiron Edition Noire Sportive adı verilen teknoloji harikasını üretmeye başladı.

Bugatti Chiron Edition Noire Sportive

Üretim Hedefi Yarılandı

Chiron Edition Noire Sportive, Chiron Super Sport 300+ gibi hızlı olmasa da meraklılarına özel olarak üretilen bir araç. Molsheim’daki fabrikada şimdiye kadar iki yüz elli Bugatti Chiron üretildi. Bu özel nitelikli arabayla birlikte şirket, üretim sınırını yarılamış oluyor. 500 adet üretim sınırı olan şirket, 250 Chiron daha üretecek. Edinilen bilgiye göre üretilecek 250 aracın 150’si şimdiden satılmış durumda.

Bugatti Chiron Edition Noire Sportive

Geneva Motor Show 2020 Sergisinde Tanıtılacak

İki yüz ellinci araba olan Chiron Edition Noire Sportive, Geneva Motor Show sergisinde tanıtılacak. Mat siyah renge sahip arabanın iç konseptinde de sadece siyah renk kullanıldı. Göz kamaştıran tasarıma sahip araba 1600 beygir gücüne sahip. Ayrıca sport model olan arabada 8 litre hacime sahip dörtlü turbo W16 motor barındırıyor. Teknolojik başyapıt olarak tanımlanan araç, şirketin otomobil üretiminde zirvede olduğunun kanıtı olarak görülüyor.

Bugatti Chiron Edition Noire Sportive

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası