PSA Grubu Üretim Arasına Son Veriyor

0

Corona virüs salgını önleme çalışmaları kapsamında üretime ara veren otomotiv markaları, salgının etkisini azaltmasıyla birlikte tekrardan üretime geçme kararı aldı. Hali hazırda bir çok otomotiv devi kısıtlı da olsa üretimlere Nisan ayında tekrardan başlamıştı. Bugün bir üretim kararı da Fransız PSA Grubundan geldi. Fransız otomotiv devi bir çok tesisinde önümüzdeki hafta itibariyle üretime başlamayı planlıyor.

Aslında otomotiv devinin bir kaç tesisi hali hazırda üretime başlamış durumda. 11 Mayıs tarihinine kadar daha fazla tesisini üretime hazır hale getirmeyi planlayan Fransız üretici, bu tarihte ayrıca Fransa’da bulunan ana tesislerinde de iş başı yapacak. Markanın Fas’da bulunan ve Peugeot 208 modellerinin üretimini gerçekleştiren tesisi de önümüzdeki günlerde kapılarını tekrardan açacak. Aynı süreçlerde Portekiz’de bulunan ve hafif ticari üretimi yapan diğer tesislerde iş başı yapmaya başlayacak.

PSA Grubu‘nun İspanya’nın Vigo şehrinde bulunan ve yine hafif ticari kategorisinde üretimlerine devam eden fabrikaları da bu hafta içerisinde tekrardan üretime geçecek. Markanın Slovakya’da bulunan ve Peugeot 208 üretimleri gerçekleştirilen fabrikasının açılış tarihi ise 11 Mayıs olarak açıklanmış durumda. Hafif ticari kategorisine ağırlık vererek üretime geçen otomotiv devinin Haziran ayına kadarda tüm fabrikalarını normal üretim standartına getirmeyi planlıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası