Yeni Peugeot 308’in Plug-in Hibrit Versiyonu Gelecek

0

Fransız üretici Peugeot’un sevilen modellerinden bir tanesi olan Peugeot 308, 2014 yılında Yılın Otomobili Ödülü’ne layık görülmüştü. Büyük başarı yakalayan mevcut jenerasyonda ki otomobil yeni jenerasyonlar için de büyük beklenti yaratmıştı. Beklentilerin yükselmesi ve kendi segmentinde bulunan Golf, Megane ve Focus gibi rakiplerinde ciddi çıkışlar ve başarılar göstermesi görünen o ki ortalığı iyice kızıştıracağa benziyor.

Yeni Peugeot 308 Plug-in Hibrit Atağı

Peugeot 308 modeli hakkında şu an için en kesin sonuçlardan bir tanesi otomobilin yeni versiyonlar birlikte Plug-in Hibrit versiyonuna kavuşacağı yönünde. Plug-in Hibrit versiyonu ile ilgili bilgi direk Fransız üreticinin en tepesinde ki isim olan markanın CEO’su Jean-Philippe Imparato’dan geldi.

Automotive News dergisine yaptığı açıklamalar da Jean-Philippe Imparato ayrıca tamamen elektrikli bir modelin de gündemlerin de olduğunu fakat şu an için değerlendirme aşamasında olduklarının bilgisini vermiş.

Plug-in Hibrit versiyonları otomobillerin tamamen elektrikli modellere geçmeden önce önemli bir nokta olduğu kaydeden CEO, ayrıca yeni jenerasyon, Yeni Peugeot 308‘in de yine aynı grup çatısı altında üretimleri devam eden C segment kategorisindeki Citroen C4 ve Opel Astra ile aynı platformdan inecekmiş. Aynı platformdan asfalta inecek olan otomobillerin ayrıca motorlarının da aynı olması bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası