İş Bankası Maximum Temassız Ödeme Açma ve Kapatma

1

Kredi kartları hiç kuşkusuz insanların hayatındaki en avantajlı kartlardır. Bu kartlarla nakit taşıma derdiniz olmadan hemen her yerden alışveriş yapabilme imkânı bulunmaktadır. Bankaların sunmuş olduğu kredi kartı avantajları sayesinde hem bonuslar kazanabiliyor hem de yüksek ödemelerinizde taksit yaptırabilme imkânı bulabiliyorsunuz.

Bu kartlarınızın daha işlevsel olabilmesi için bankalar daha da geniş avantajlar sunmaya devam ediyor. İş Bankası Maximum temassız kredi kartı da yaşam kalitenizi yükselten önemli kaç çeşitleri arasında yer almaktadır. Bu kartınız sayesinde hem daha kolay alışveriş yapabiliyor hem de zamandan tasarruf sağlayabiliyorsunuz.

Maximum kredi kartı sahiplerinin sahip olduğu önemli avantajlardan bir diğeri de temassız ödeme yapabilme avantajıdır. Kredi kartlarınızla temassız ödeme yapabilmek için kartınızın bu özelliğini aktif edilmiş olması gerekmektedir.

İş Bankası Maximum Temassız Kredi Kartı Özellikleri

Eğer bir kredi kartınız yoksa ve hayatınızı daha da kolaylaştırmak istiyorsanız telefon bankacılığı, banka şubeleri, SMS yöntemleri ile kredi kartı başvurusu yaparak İş Bankası’ndan bir Maximum kredi kartı talep edebilirsiniz.

Bu kartlarınızla günlük tek bir ödeme için en fazla 90 TL günlük toplam ödemeleriniz için ise en fazla 100 TL’lik bir temassız çekim şansınız bulunmaktadır. Kredi kartlarınızı aktif olarak kullanmak istiyorsanız ve ödemeler sırasında çok fazla şifre konusunda beklemek istemiyorsanız temassız kartlar son derece idealdir.

Ancak bu temassız kartların herhangi birinin eline geçmesi ve şifresiz olarak alışveriş yapabilme riskinin bulunması kişileri tedirgin etmektedir. Böyle durumlarda ise İş Bankası Maximum temassız kredi kartı özelliğini kapatılabilir siniz.

Maximum Kredi Kartının Temassız Özelliğini

Maximum kredi kartı temassız özelliğini kapattırma işlemi için İş Bankası’nın tüm şubelerinden işlem yaptırabilme şansınız bulunmaktadır. Bununla birlikte müşteri hizmetlerini arayarak telefon bankacılığı aracılığıyla da temassız kart özelliğini iptal ettirebilirsiniz.

Maximum kredi kartını temassız özelliğini iptal ettirebilmek için 0 850 724 0 724 numaralı telefonu aramanız gereklidir. Aradığınız müşteri temsilciniz size çeşitli sorular sorarak kartınızın temassız özelliğini pasif hale getirecektir. Dilerseniz internet bankacılığı yetkilerinizle de bu işlemi yapabilirsiniz. Bu işlem sonrasında kredi kartınızı yalnızca şifre ile kullanabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. mustafa aksu diyor

    işbankası maximum karta temazsız ödeme yi pasif hale getirmiyor getiremiyor çok yanlış bir durum. internette iş bankası müşteri hizmetlerini arayın oradaki ilgili pasif hale getiriyor diyor lakin. yetkili kişi maalesef kapatma işlemini yapamıyoruz diyor. çok yanlış bir uygulama.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası