Mercedes’te İndirim Olmasa da Fırsatlar Bol

0

Yıl boyunca oldukça durağan geçen otomotiv sektöründen son zamanlar da oldukça avantajlı kampanya haberleri aldık. ÖTV desteğine ek olarak ticari kategoride de yapılan KDV indirim sektörü bir nebze de olsa hareketlendirdi. Fakat gelen ÖTV ve KDV desteği malesef premium segment araçlara yaramadı. Alman üretici Mercedes’te ülkemize özel ilginç fırsatlar sunarak ÖTV indirimini farklı bir şekilde araçlarına yansıtmaya çalıştı. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ekibinin hazırladığı özel kampanyalar kapsamında Kasım ayında geçerli olmak üzere E-Serisi Sedan, C-Serisi Sedan, Coupé, Cabriolet, SLC, E-Serisi Sedan araçlarına alımlarda yeni avantajlar geldi.

Mercedes-Benz E-Serisi Sedan Avantajları

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sunduğu avantajlar kapsamında; Mercedes-Benz E-Serisi Sedan sahibi olacak olan müşteriler eğer Mercedes-Benz Kasko seçeneğini kabul ederse yeni bir ödeme planı ile araçlarına kavuşabilecekler. Müşteriler Kasko seçeneği kabulü sonrasında 200.000 TL kredi tutarını 48 aya kadar %0.99 faiz fırsatı ile alabilecek. Bireysel ve kurumsal müşterileri kapsayacak olan kampanya da eğer kurumsal müşteri kendisine özel olarak uygulanacak olan 60 aya kadar olan vade seçeneğini tercih ederse aylık 4.497 TL’lik bir ödeme fırsatından yararlanacak. Yine kurumsal müşteriler araç bedellerinin yarısını şimdi ödeyip 200.000 TL’sini de kredi seçeneği ile ödemek isterse faizsiz ve vade farksız olarak ödemelerini 1 yıl öteleyebilecek.

Diğer Model Avantajları

Diğer modellere baktığımız zaman ise yine Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in kasko koşulunu görüyoruz. Eğer müşteriler C-Serisi Sedan, Coupé, Cabriolet ve Estate ile SLC modelleri alımlarında Mercedes-Benz Kasko seçeneği kullanırlarsa 180.000 TL’ye varan kredi imkanına %2.39 özel faiz oranı ve 48 aya kadar vade seçenekleri ile sahip olabilecekler. Yine Mercedes-Benz E-Serisi Sedan modelinde olduğu gibi bu modellerde de kurumsal müşterilere özel ek avantajlar da sunuluyor. Kampanya kapsamında kurumsal müşteriler kredi seçeneklerini 60 aya kadar vadelere çıkartabilecekler ve ayda 5.836 TL aylık ödeme fırsatlarından yararlanabilecekler. Ayrıca kurumsal müşteriler aracın ücretinin yarısı hemen ödeyip, kalan 180.000 TL’lik kısmı da 1 yıl öteleyebilecek ve %1.99 faiz imkanına sahip olabilecekler.

Mercedes’te Fırsatlar Bitmiyor

Mercedes’te fırsatlar bunlarla da sınırlı değil. 2018 yılı boyu içerisinde eğer müşteriler araçlarını 2 yıllık yasal garanti kapsamında Merdeces yetkili servislerine getirirlerse, 3. yıl garantisi ServicePlus Mercedes-Benz tarafından müşterilere hediye ediliyor. Ayrıca Mercedes sahipleri AdvantagePlus 4. yıl uzatılmış garanti kapsamıyla birlikte 1 yıl daha koruma uzatma fırsatından faydalanabiliyor. Artı olarak da erken satın almalar da ise %40’a kadar varan indirim fırsatları da yine Mercedes müşterilerini bekliyor.

Müşteriler yetkili servislerde gerçekleştirilecek olan ön ödemeli bakım paketleri ise, 2 veya daha fazla alım yapılması durumunda %40’a varan indirimin de yanı sıra orjinal yedek parça ve işçilik avantajlarına da kavuşabiliyor. Mercedes bayilerini ziyaret eden müşteriler ise çocuk araç koltuklarına da %15’lik bir indirimle sahip olabiliyor.

Mercedes-Benz’in Diğer Fırsatları

Müşteriler periyodik bakım sırasında eğer Mercedes-Benz Orijinal Motor Yağları’nıda tercih ederlerse %30 seviyelerine varan yedek parça indiriminden de faydalanabiliyor. Kış aylarının gelmesi ile birlikte sunulan kış bakım setine de yine Mercedes müşterileri %50 indirimle sahip olabiliyor. İlgili kampanyadan faydalanan ve satın alan müşterilere ise Mercedes tarafından Mercedes me Adapter hediye ediliyor.

Avantajlar ve kampanyalar bunlarla da sınırlı değil. Yine Mercedes-Benz araçlarına sahip müşteriler yetkili servisler aracılığı ile Continental ve Pirelli marka lastiklerini almak isterlerse %20’lik bir indirimle yeni lastiklerine kavuşabilecekler. Ayrıca yeni lastik alımından sonra müşterilerin lastiklerinde; patlama, çivi girmesi, yırtılma ve balon oluşması gibi dış etkenli hasarlarda lastikler 24 aylık garanti kapsamında yer alacak. Bu kampanyadan yararlanan müşterilere ise marka tarafından şemsiye hediye ediliyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası