Mercedes-Benz Türk’ten Otobüslere Garanti Süresi Desteği

0

Tüm dünyada etkisini devam ettiren corona virüs salgını tedbirleri kapsamında geçtiğimiz haftalarda şehirlerarası ulaşıma kısıtlamalar getirilmişti. Artık sefer yapamayan otobüs sahiplerine destek olmak adına Mercedes-Benz Türk‘ten bir destek geldi. 2019 yılı itibariyle satılan Travego ve Tourismo modellerine ek garanti süreleri eklendi. Garanti süreleri kısıtlama devam ettiği kadar da uzatılacak.

Corona virüsü salgınını önleme tedbirleri kapsamında şehirlerarası otobüs yolculukları valilik kararına bağlanmıştı. Kademeli olarak sınırlandırılan seferler Mart ayının son haftasından beri de devam ediyor. Bu süreçte haliyle otobüslerin kullanımı da mümkün olmadığından, araç sahipleri tarafından garanti sürelerine ilişkin tekrardan değerlendirme yapılması talep edildi.

Alman otomotiv devinin ülkemizdeki ayağı olan Mercedes-Benz Türk grubu da yaptığı çalışmalar sonrasında salgın boyunca kullanımda olmayan otobüslerin garanti sürelerini uzatarak, sektöre destek verdi. Sadece şehirler arası otobüslere değil, servis sözleşmeli araçlarda unutulmamış. Bu süreçte servis sözleşmeli araçlarda aynı garanti sürelerinden yararlanarak, salgın süresinde durdurulan kısıtlama boyunca, garanti süreleri uzatılmış olacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası