En İyi Tuning Firması Metadiag

Arıza tespiti, AdBlue iptali ve Chip Tuning hizmetlerinde sektörün öncü firmalarından bir tanesi haline gelen firma, New Genius, Trasdata ve Autovei gibi markaların Türkiye'deki distribütörlüğünü yapmaktadır. Chip Tuning işlemleri kapsamında bu alanda eğitim almış kişiler tarafından araçlara yeni özellikler eklenir. Müşterilerin isteği doğrultusunda eklenecek özelliklerde yeni geliştirmeler yapılabilir.

0

Chip Tuning hizmetleri başta olmak üzere ağır vasıta ve binek araçların özelleştirilmesi, geliştirilmesi ve yazılımlarının değiştirilmesi adına hizmet veren Metadiag firması, profesyonel kadrosu ve alanında uzman ekibi ile müşterilerine kaliteli bir hizmet sunar. Ürünleri online satın alabileceğiniz websitesi sayesinde tüm ürünler hakkında kolaylıkla bilgi alabilir,

Chip Tuning İşlemleri

Müşterilerin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda aracın ihtiyacı olan yeni özelliklerin motor beyninde yapılacak olan güncelleme ile hayata geçirilmesi Chip Tuning olarak tanımlanabilir.

Metadiag firması bu alanda;

  • Performansın arttırılması
  • Tork arttırılması
  • EGR ile DPG çözümlerinin yapılması
  • Yakıt tasarrufunun sağlanması
  • AdBlue iptalinin gerçekleştirilmesi
  • CAT, Swril, TVA ve DTC çözümlerinin yapılması
  • Hız limitinin kaldırılması gibi Chip Tuning hizmetleri sunar.

Chip Tuning işlemleri yapıldıktan sonra aracın ruhsatına firma tarafından işlenerek resmi bir belge sunulur. Sektör içerisindeki en iyi Chip Tuning firmalarından bir tanesi olan Metadiag firması, verdiği hizmetler kapsamında kendi adına oluşturduğu garanti süresi ile oluşabilecek herhangi bir sorunda ücretsiz bir şekilde hizmet de sunar.

Chip Tuning Hız Limiti İptali

Chip Tuning hizmetlerinden bir tanesi olarak firma tarafından sunulan ve müşterilerin en çok rağbet gösterdiği işlem hız limitinin iptal edilmesidir. Söz konusu aracın tüm bilgileri motor beyninde kayıt altına alınır.

Yasaların belirttiği ölçüler kapsamında araçlara çeşitli hız limitleri koyulmuştur. Bu limitlerden memnun kalmayan sürücü için söz konusu hız limitinin kaldırılması firma tarafından sağlanır. Okul servisi, taşıyıcılık sektöründe yer alan araçlar gibi otomobillerde hız limitinin kaldırılması söz konusu değildir.

Ancak bireysel araçlarda bu işlem uygulanabilir. Metadiag firması otomobilin beyin kısmında yer alan ve hız limitini kontrol eden yazılımı iptal ederek müşterinin beklentisini karşılar. Her marka otomobilde bu işlem uygulanabilir.

Chip Tuning DPF İptali

Metadiag firmasının Chip Tuning hizmetleri kapsamında sunduğu seçeneklerden bir tanesi DPF iptalidir. Euro 4, Euro 5 ve Euro 6 emisyon sınıfına sahip olan araçların egzoz sisteminde bulunan bir filtre olan DPF, egzozdan havaya salınan zehirli gazların tutunmasına yardımcı olur. DPF iptalini gerçekleştiren Metadiag firması, araçta iki ana işlem ile bunu uygular.

Bu işlemlerden biri motor beyni yani ECU’da yer alan DPF parametrelerinin tamamen kaldırılmasıdır. Alanında uzman yazılımcılar tarafından motor beyni okunarak dosyalar sisteme kaydedilir ve DPF parametreleri silinerek egzoz emisyonundaki filtre iptal edilir. Bir diğer DPF iptali işlemi ise egzoz içerisindeki filtrenin kırılması ile gerçekleşir.

Chip Tuning EGR İptali

Chip Tuning hizmetleri kapsamında Türkiye’de öncü bir yaklaşım sergileyerek sektörün aranan isimlerinden bir tanesi haline gelen Metadiag firması, EGR iptali alanında da hizmet verir. EGR, egzoz gazının geri dönüşümü anlamına gelir.

EGR, otomobilin performansında zaman geçtikçe paslanma, kirlenme ve yıpranmalardan dolayı düşüklük yaşanmasına neden olur. Sürücülerin bir çoğu bu nedenle EGR iptali yapmak ister. EGR’nin tıkanması sonucu düzeltilme yapılsa bile aracın eski performansı ile çalışması söz konusu olmaz. Metadiag firması tarafından yazılım yolu ile iptali yapılan EGR iptali, motor beynin yazılımının bilgisayara gerçekleşir.

Bilgisayara geçirilen beyin yazılımı üzerinde EGR parametreleri silinerek EGR iptali gerçekleştirilmiş olur. Metadiag firması tüm Chip Tuning işlemlerini alanında uzman kadrosu ile gerçekleştirir.

 

Adblue İptali’nin Zararları Var Mıdır ? Bilgilerine de bakabilirsiniz.

 

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası