Renault Megane R.S. 2018 ile Sürüş Deneyimini Baştan Yaşayın

0

Renault Megane R.S. 2018, bu yılın en çok beklenen Renault marka otomobillerinden birisi olarak görülüyordu. 3. Kuşak olarak tanıtılan otomobilin direkt yakıt enjeksiyonu ile yeni bir turbo motor eklenmesi dahilinde güçlendirildiğini görüyoruz. Aynı zamanda çok daha kontrollü sürüş donanımı ve yarış pisti için geliştirilmiş dinamikleri ile göz kamaştırıyor.

Renault Megane R.S. 2018

4 silindirli bir motor olarak tasarlanan ve 1.8 litre motor hacmi barındıran otomobil, 280 beygir motoru ile toplamda 390 NM tork gücü üretiyor. Dakikada 6000 devir gibi bir performans üreterek sınıfının en iyisi olmaya aday olan marka, kendi kapsamında Sport ve Cup versiyonlarını tanıttı. 4 çeker olarak 4Control mekanizması ile üretilen otomobil, kendi segmentinde yarattığı algı ile beraber yüksek hızlarda dahi keskin dönüş ve viraj kabiliyeti olan bir otomobili sürmenizi sağlıyor.

Renault Megane R.S. 2018, keskin hatları ile dış donanım bakımından da kişileri mutlu ediyor. bağımsız ön süspansiyon bölümü ile Torsen kilitli diferansiyel, çekiş ve viraj alma gibi kabiliyetler araç içerisinde yer alıyor. Bunun dışında 6 ileri manuel vites veya 6 kademeli EDC çift kavramalı otomatik iki tip vites kutusu da araç içerisinde yer almaktadır.

Renault Megane R.S. 2018

Ayrıca otomobil 18 veya 19 inç jantlar ile sunuluyor. Tasarımı bakımından göz kamaştıran otomobilde arka difüzör, F1 tarzı ön bıçak ve 3D petek desenli ön ızgara olmak üzere pek çok yeniliği otomobille tadabileceksiniz. 2018 Renault Megane R.S. 2018, Renault Sport logosunu il kkez taşıyan otomobil olarak görülüyor. Aynı zamanda kendiliğinden 5 farklı sürüş modu da barındıran otomobil;

  • Comfort
  • Normal
  • Sport
  • Race
  • Perso

Modlarından herhangi birisini aktif ederek sürüş deneyimi yaşamanıza yardımcı oluyor. Hemen siz de Renault Megane R.S. 2018 için en yakın Renault mağazalarına gidebilirsiniz.

Renault Megane R.S. 2018 Fiyatları

Renault Megane R.S. 2018 fiyatları Avrupa pazarında 33.000 Euro’dan başlayan etiketleri ile satışa sunuluyor. Siz de satın alımları tamamlamak ve sınıfında lider olan bir otomobili yakından izlemek açısından hemen satın alımları gerçekleştirmekten geri kalmayın. Türkiye’nin en çok ilgi çeken Fransız üreticisi Renault, bu seneye damga vuracak otomobilini duyurdu.

Renault Megane R.S. 2018

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası