Renault Master Kamyonet 2018 Yola Çıkmak İçin Hazır

0

Renault Master Kamyonet 2018, en yeni özellikleri ile otoyollardaki yerini aldı. Şasi kabin, çift kabin ve platform kabin olarak alternatif şekilde tasarlanmış Master Kamyonet. Birbirinden güzel yeniliklerini hayranlarına sunarken ticari taşımacılıklarınıza da farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

Renault Master Kamyonet 2018 içerisinde yer alan mobil ofis bölümü ile çok daha geniş bir kabine sahip olacaksınız. Optimum görüş alanı barındıran, ayarlanabilir sürüş pozisyonları ile sürülebilen ve ergonomik kumandalar barındıran bu otomobil ile yollarda fark yaratmak sizlerin elinde. Ek olarak otomobile ESP sisteminin eklenmesi, yokuş kalkış desteği, yol tutuş desteği ve römork savrulma önleyici paketlerinin olması ile beraber artık çok daha güvenli bir ortam zemini oluşturuluyor.

 

Ek olarak otomobilin her alanında yer alan hava yastıkları ile herhangi bir kaza anında tüm alanlarınızdan açılan yastıklar neticesinde zarar görmeyeceksiniz. Ayrıca otomobilde yer alan geniş açılı geri görüş aynası ile beraber yolcu güneşliğinde ki bu alandan tüm arka kısmı rahatlıkla görebileceksiniz. Renault Master Kamyonet 2018, 3.5 ton yükleme kapasitesine sahip olan otomobil birçok fiyat aralığı ve model seçenekleri ile duyuruldu. 1814 kilograma kadar istiap haddi barındıran otomobil, diğer ticari taşımacılık otomobillerine göre çok daha kaliteli ve donanımlı bir sürüş konforunu aktarıyor.

Renault Master Kamyonet 2018 Fiyatları

Renault Master Kamyonet 2018 fiyatlarını merak mı ediyorsunuz? Bu sene uygulanan ÖTV ve KDV zammından sonra belirlenmiş olan 2018 satış fiyatları aşağıdaki gibidir;

  • Renault Master Kamyonet Şasi Kabin L2 – Tek Kabin 3.5T Aİ TT / 82.700 TL
  • Renault Master Kamyonet Şasi Kabin L2 – Çift Kabin 3.5T / 85.400 TL
  • Renault Master Kamyonet L2 – Tek Kabin 3.5T Aİ TT – Sac Kasa (Scattolini) / 86.200 TL
  • Renault Master Kamyonet L2 – Çift Kabin 3.5T – Sac Kasa (Scattolini) / 88.900 TL
  • Renault Master Kamyonet L2 – Tek Kabin 3.5T Aİ – Polyester Kasa / 92.050 TL
  • Renault Master Kamyonet L3 – Tek Kabin 3.5T Aİ – Monopan Lamine Kasa / 104.000 TL

Renault Master Kamyonet 2018 Yola Çıkmak İçin Hazır

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası