Genç Girişimci Hurda Arabaları Modifiye Edip Satıyor

0

Sosyal medyada da bir çok kullanıcı tarafından takip edilen oto aksesuarcısı Serkan Özcan, hurdaya dönüşmüş araçları satın alıp modifiye ettikten sonra tekrar satıyor. Tokat’ta oto aksesuar işiyle uğraşan Özcan, son olarak 3 bin TL civarında satın aldığı 1974 model Dodge aracı 35 bin TL gibi bir para harcayarak adeta baştan yarattı.

10 yıldan beridir kent merkezindeki sanayi sitesinde aksesuar satışı gerçekleştiren Özcan, yedek parçasını temin edemediği araçların parçalarını ise kendisi yapiyor. 1 ay gibi kısa bir sürede hurda araçlara tekrardan hayat veren genç girişimci sosyal medyada olduğu gibi yaptığı işlerle çevresinden de büyük ilgi görüyor. Hobi olarak boş zamanlarını eski arabaları modifiye etmekle uğraşan Özcan, piyasadan çekilen, evrakı olan terk edilen arabaları yeni görünümlerine kavuşturuyor. Çocukluğunda beri modifiye hevesi olduğunu belirten Özcan, kendi çizim ve projeleriyle birlikte motordan, döşemelerine kadar herşeyi kendisi yapiyor.

Yedek Parçaları Kendisi Yapiyor

Özcan, Satın alıp modifiye etmeye çalıştığı eski arabaların modellerinin çok eski olması nedeniyle yedek parça bulmakta çoğu zaman sıkıntı çekiyor. Fakat Özcan, bulamadığı parçaları da kendisi yapiyor. Yapamasa da farklı araçlardan aldığı parçaları yaptığı arabalara uyarlıyor. Özcan, 10 yıllık gibi bir süre içinde 30’a yakın hurda araca tekrardan hayat vermiş. Serkan Özcan, özel talep olduğu zaman 4×4 araçlara, 75’den 62 modeline kadar istenilen her araca potansiyel gördüklerinde el atiyor. Sosyal medyada yaptığı işlere de yer veren Özcan, araç görsellerini paylaştıktan sonra işlerinde artış olduğunu ifade etti. En son yapmış olduğu 1974 model Dodge aracı kendisinin kullandığını, talep olması halinde satıp farklı araçlara yöneleceğini de ifade etti. Sosyal medya sayesinde çevre illerden de sipariş almaya başlayan modifiye ustası, sipariş üzerine yaptığı parçaları müşterilerine gönderiyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası